KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Πρωτιά για την Ελισάβετ Τελτσίδου του ΕΟΣ Αχαρνών

06/04/2014 15:13
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Elisavet TeltsidouΗ Ελισάβετ Τελτσίδου, από τον ΕΟΣ Αχαρνών, ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U21 «6th Iliadis Cup» που πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης. Η Ελισάβετ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -63 κιλών, επικρατώντας στον τελικό της Κάτια Γιανασβίλι από την Γεωργία με εξαιρετικό Koshi guruma. Ο εθνικός ύμνος ήχησε στην Nick Galis Hall, για μια αθλήτρια η οποία αποτελεί το παρόν και το μέλλον του ελληνικού γυναικείου τζούντο.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι το πρώτο μου χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση αλλά και γιατί ακούστηκε ο εθνικός μας ύμνος. Η σκληρή προετοιμασία με την εθνική ομάδα απέδωσε και τα εύσημα ανήκουν και στους προπονητές μου που κόπιασαν πολύ μαζί μου. Στον τελικό είχα πολύ καλή ψυχολογία και ήμουν απφασισμένη για τη νίκη, με πείσμα και θέληση κυνήγησα το χρυσό στο οποίο στόχευα από την αρχή. Στο άκουσμα του εθνικού μας ύμ  νου ένιωσα πολύ υπερήφανη, και σκεφτόμουν ότι έκανα υπερήφανους και όλους τους Ελληνες. Η διαφορά στους συγκεκριμένους αγώνες είναι ότι φέρουν τον όνομα του μεγάλου Ηλία Ηλιάδη που τον έχω ως ίνδαλμα και είναι σα να έκανα και αυτόν υπερήφανο. Τώρα, με άριστη ψυχολογία και δυνάμεις συνεχίζω για τους υπόλοιπους στόχους της χρονιάς», τόνισε η Ελισάβετ Τελτσίδου αμέσως μετά την απονομή η οποία έγινε δια χειρός του εθνικού προπονητή, Νίκου Ηλιάδη.

Να θυμίσουμε ότι το «6th Iliadis Cup» δημιούργησε δύο νέα ρεκόρ, αυτά της συμμετοχής χωρών (32) και της συμμετοχής αθλητών/τριών (326).
 

Πηγή:www.zougla.gr

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: