KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Παλμό και αισιοδοξία για τη νίκη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Για την πόλη μας”

29/04/2014 06:17
3 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Εγκαίνια Σωτήρη ΝτούρουΠαλμό,κλίμα αισιοδοξίας για τη νίκη και μαχητικότητα – που σφραγίστηκε με την παρουσία πολυπληθούς κοινού- διέθετε η εκδήλωση της παράταξης “Για την πόλη μας”  για τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου. Ο επικεφαλής της Σωτήρης Ντούρος επικεντρώθηκε στα έργα που έγιναν ή δρομολογήθηκαν, τα χρόνια της διοίκησής του, τονίζοντας ότι η παράταξή του δεν υπόσχεται αλλά μιλά με αποδείξεις για το μέλλον.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο κ. Ντούρος στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι όταν ανέλαβε τη δημοτική αρχή, πριν από τρισήμιση χρόνια, βρήκε έναν δήμο με χρέη 150 εκατομμυρίων ο οποίος αδυνατούσε να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, αντιμετώπιζε καθημερινώς κατασχέσεις και είχε “βγάλει¨το όνομα του αφερέγγυου. Πλέον η εικόνα, αυτή, έχει αναστραφεί. Επί θητείας του ο δήμος έχει κατορθώσει μέσα από τα ληξιπρόθεσμα και οικονομικούς διακανονισμούς να μειώσει αισθητά το χρέος του και να θεωρείται, από τους πρώτους στην Ελλάδα, σε συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

“Ένας πολιτικός πρέπει να επιλέγει νοοτροπίες που έχουν αποτελέσματα, αντί για μια νοοτροπία του χθες που φέρνει το χάος. Στη δική μας περίπτωση η νοοτροπία του χάους είχε τελειώσει”, σημείωσε μιλώντας για τη νίκη της παράταξής του στις προηγούμενες εκλογές.

“Δεν υπάρχουν μυστικές συνταγές ή θαύματα. Ο δήμαρχος πρέπει να ξέρει και ν αποφασίζει που πρέπει να πει να και που όχι. Οι περισσότερες παρατάξεις, προεκλογικά, κάνουν το αντίθετο πιστεύοντας ότι ο μοναδικός τρόπος είναι να δίνεις στον κόσμο οτιδήποτε ζητά. Αυτό, άμεσα, είναι ευχάριστο γιατί δεν θέλει κόπο και μεταφέρει το πρόβλημα στους άλλους. Όσοι υπόσχονται χωρίς κόπο τα πάντα, τα πηγαίνουν μια χαρά. Αλλά είναι καιρός να δούμε ποιό είναι το μέλλον του Δήμου κι αυτό δε διαφέρει από το μέλλον των Δημοτών.Κάποιος πρέπει να έχει το σθένος και την εντιμότητα να πει στον δημότη την αλήθεια.”

Αναφερόμενος στις μελέτες και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, σημείωσε ότι σε ελάχιστα χρόνια, κατάφεραν να ολοκληρώσουν και να παραδώσουν τις μελέτες για τα όμβρια σε Κεντρικό Μενίδι και Καραμανλή, ενώ οσονούπω θα ξεκινήσει και το έργο των ομβρίων στην οδό Σάμου. Όπως είπε η κεντρική πλατεία θ΄αλλάξει σύντομα πρόσωπο, ενώ στην περιοχή της Λαθέας πρόκειται να κατασκευαστεί η μεγαλύτερη παιδική χαρά του δήμου.

“Ο δικός μας δήμος είναι πια σε θέση, όχι να γκρινιάζει παρακαλώντας αλλά να διεκδικεί από θέση ισχύος. Είναι σε θέση να οραματίζεται και να σχεδιάζει τα μεγάλα έργα και να οργανώνει μεγάλες υποδομές. Κι αυτό το έργο είναι δικό μας και δεν το χαρίζουμε σε κανέναν. Για εμάς η μάχη των εκλογών δεν γίνεται για προεκλογικά στοιχήματα και προσωπική προβολή. Γίνεται για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε, ένα έργο με αποδέκτες εσάς τους δημότες”,σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παρουσιάζοντας έναν έναν τους υποψήφιους του συνδυασμού, άξιους και ικανούς πολίτες απ’ όλους τους κοινωνικούς και εργασιακούς χώρους, ο κ. Ντούρος είπε ότι έχουν να επιδείξουν ένα έργο προσωπικής επιτυχίας στην καθημερινότητά τους και ότι όλοι μαζί έχουν αναλάβει τη δέσμευση να παλέψουν για  το μέλλον του δήμου. ” Δεν έχω καμιά διάθεση να χαϊδέψω αυτιά, αλλά με αυτά τα δεδομένα είμαι πεπεισμένος ότι η φετινή χρονιά θα είναι πιο εύκολη γιατί τώρα μιλάμε για το μέλλον με αποδείξεις αντί των στρογγυλών “Θα” που προφέρουν εύκολα κάποιοι”, ανέφερε καταχειροκροτούμενος.

 

 

 

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: