KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Βασίλης Τοπαλιανίδης:”Να ενισχύσουμε την προοπτική ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης”

12/05/2014 07:03
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Βασίλης ΤοπαλιανίδηςΜε λόγο καυστικό, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης  Βασίλης Τοπαλιανίδης, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, το Σάββατο 10 Μαϊου  μίλησε για την υπάρχουσα κατάσταση στο δήμο Αχαρνών και τις τεράστιες ευθύνες που -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε-έχει για τη δεινή κατάσταση συμπολιτών μας, οι οποίοι αναγκάστηκαν να μείνουν χωρίς ρεύμα εξαιτίας των επιπρόσθετων φόρων που κλήθηκαν να πληρώσουν στη ΔΕΗ αλλά και του γεγονότος ότι ο δήμος δεν μερίμνησε προκειμένου να δοθεί μία λύση στο πρόβλημά τους. 

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο νυν δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος περιορίστηκε σε έργα ρουτίνας παραβλέποντας σημαντικά θέματα όπως τη μείωση των παιδικών τροφείων, την αντιπυρική προστασία, τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, την αντισεισμική και αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης και περιορίστηκε σε έργα ρουτίνας.Ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε επίσης για την αξιοποίηση της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού ως λαϊκής περιουσίας και όχι όπως είπε ως Ανώνυμης Εταιρίας.

 Σαφής ήταν και οι αναφορές του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στέρησε ένα μεγάλο ποσοστό από το ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές. “Σε όποιους δήμους έχει τη διοίκηση ο ΣΥΡΙΖΑ, τίποτα δεν είναι διαφοροποιημένο. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται όπως κινούνται και όλοι οι υπόλοιποι”. Ξεκάθαρο ήταν και το αντιφασιστικό μήνυμα το οποίο θέλησε να περάσει στους παρευρισκόμενους, καλώντας τους να καταδικάσουν τέτοιου είδους κινήματα τα οποία ουσιαστικά αποτελούν τους διεκπαιρεωτές μέσα στο γενικότερο πολιτικό κατεστημένο. 

Ο κ. Τοπαλιανίδης έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: “Εμείς οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι μπορούμε να σταθούμε μπροστά στο λαό δηλώνοντας ότι αξιοποιήσαμε την ευκαιρία που μας έδωσε. Πρωτοστατήσαμε μέσα και έξω από το δήμο για την προστασία των ανέργων. Υπερασπιστήκαμε τον δωρεάν χαρακτήρα των δημοτικών εγκαταστάσεων. Αντισταθήκαμε με τα ταξικά σωματεία στο κλείσιμο του ΙΚΑ και των μονάδων του ΕΟΠΠΥ. Τα μηνύματα που παίρνουμε από τις γειτονιές είναι θετικά. Ας εμπιστευτούμε το ΚΚΕ γιατί είναι η μόνη ελπίδα του λαού μας. Εμπρός να ενισχύσουμε την προοπτική ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης. Για να περάσει ο παραγόμενος πλούτος στα χέρια του λαού. Δυναμώνουμε το Κομμουνιστικό Κόμμα παντού. Η μάχη συνεχίζεται! Ζήτω το ΚΚΕ!”.

 Παρόντες επίσης στην ομιλία του κ. Τοπαλιανίδη ήταν οι κύριοι Θοδωρής Χιώνης γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ καθώς και ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, οι οποίοι από τη δική τους θέση αρμοδιότηταςμίλησαν αντίστοιχα για τις επικρατούσες νοοτροπίες στους περιφερειακούς συνδυασμούς και τις κομματικές παρατάξεις, παραθέτοντας τις δικές τους θέσεις.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: