KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

ΙΛΕΑ και Όμιλος Φίλων Δημ.Πινακοθήκης “Χρ. Τσεβάς” μας ταξίδεψαν στα πανηγύρια του παρελθόντος

15/04/2018 17:33
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στα πανηγύρια του παρελθόντος, σε αυτά που γίνονταν στα ξωκλήσια των Αχαρνών όπως και στο Πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής με φωτογραφίες από το αρχείο του Αθ. Κατάρα, ήταν αφιερωμένες οι παράλληλες εκδηλώσεις του φετινού πανηγυριού από την ΙΛΕΑ και τον Όμιλο Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης “Χρήστος Τσεβάς”.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν ανήμερα της εορτής με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού, της προέδρου της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Αχαρνών Ειρήνης Λιόση, της προέδρου του Ομίλου Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης Αχαρνών “Χρήστος Τσεβάς” Ρένας Κουμπούρη και με την τιμητική παρουσία του ζωγράφου Χρήστου Τσεβά.

Η έκθεση “Αινείτε Αυτόν εν χορδαίς και οργάνοις: Θρησκευτικές πανηγύρεις στις Αχαρνές” διοργανώθηκε από την  Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Αχαρνών και τον Όμιλο Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης Αχαρνών “Χρήστος Τσεβάς”.

Πανηγύρι Ζωοδόχου Πηγής
Φωτογραφίες από τα πανηγύρια του παρελθόντος, στις Αχαρνές. Η πρόεδρος της ΙΛΕΑ δείχνει στον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως φωτογραφίες “ορόσημο”
Πανηγύρι Ζωοδόχου Πηγής
Η έκθεση “Αινείτε Αυτόν εν χορδαίς και οργάνοις: Θρησκευτικές πανηγύρεις στις Αχαρνές” διοργανώθηκε από την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Αχαρνών και τον Όμιλο Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης Αχαρνών “Χρήστος Τσεβάς”
ΙΛΕΑ και Όμιλος Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης
Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας, Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, πρόεδρος Ομίλου Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης Ρένα Καμπούρη και πρόεδρος της ΙΛΕΑ Ειρήνη Λιόση
Η δημοτική παράταξη “ΑχαρΝέων Ελπίδα” με τον λαϊκό ζωγράφο Χρ. Τσεβά

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: