KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

“Ρολά” κατεβάζει κάθε βράδυ μετά τις 11.00 το τμήμα ασφαλείας Φυλής

29/04/2018 16:45
2 '
τμήμα ασφαλείας Φυλής, αστυνομικό τμήμα Άνω Λιοσίων
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Δεν έχει ακόμα προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από τις εξαγγελίες δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το νέο τρόπο με τον οποίο θα παταχθεί η παραβατικότητα στη Δυτική Αττική, ιδιαίτερα στη Φυλή μετά τη μεταφορά της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια, και ήρθε στο φως της δημοσιότητας η είδηση ότι κάθε βράδυ το τμήμα ασφάλειας Φυλής βάζει λουκέτο.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, η πλειοψηφία των τμημάτων Ασφαλείας κατεβάζει “ρολά” κάθε μέρα μετά τα μεσάνυχτα στην Αττική, με τους κατοίκους πολλές φορές να μην μπορούν να καταγγείλουν οποιοδήποτε περιστατικό, όπως κλοπή ή διάρρηξη. Από τα 54 Τμήματα Ασφαλείας στα προάστια, μόλις τα 10 παραμένουν ανοιχτά το βράδυ. Παρόμοια είναι η εικόνα και στην Αθήνα, καθώς από τα 21 Τμήματα Ασφαλείας είναι ανοιχτά -κατά περίπτωση- μόλις τα 4.

Εξαιρετικά σοβαρό είναι το πρόβλημα στη πολύπαθη Δυτική Αττική, περιοχή που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έχει χαρακτηρίσει ως νούμενο ένα στόχο για την πάταξη της εγκληματικότητας. Από τα συνολικά 14 Τμήματα Ασφαλείας (Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Ιλιον, Μάνδρα κ.ά.), μετά τις 11 το βράδυ και μέχρι τις 7 το πρωί είναι ανοιχτά μόνο τα δύο (Μενίδι και Α’ Περιστερίου). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τις δύσκολες μεταμεσονύκτιες ώρες, τότε που οι κλοπές και οι διαρρήξεις σημειώνουν έξαρση, σε περιοχές ευαίσθητες, όπως η Φυλή, η κατάσταση γίνεται ακόμα δυσκολότερη και δεν υπάρχει ενίσχυση της αστυνόμευσης.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: