KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Στο αστυνομικό τμήμα μέλη του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που μοίραζαν φυλλάδια και αφίσες στη Ζωφριά ενάντια στο ΧΥΤΑ Φυλής

10/05/2018 10:12
2 '
ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε πριν λίγες ημέρες κατοίκους του δήμου Φυλής, την ώρα που μοίραζαν φυλλάδια και κολλούσαν αφίσες για την προγραμματισμένη συγκέντρωση φορέων και συλλογικοτήτων ενάντια στο ΧΥΤΑ Φυλής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Χωρισμένοι σε ομάδες, μέλη από το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και φορείς της περιοχής μοίραζαν την περασμένη Παρασκευή το βράδυ σε καφέ, καταστήματα και πολίτες του δήμου, φυλλάδια με τα οποία καλούσαν τον κόσμο να συμμετέχει στη συγκέντρωση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα το απόγευμα (σ.σ η εκδήλωση που θα συμπεριελάμβανε και μουσικά συγκροτήματα αναβλήθηκε τελικά λόγω καιρού) προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη χωματερή.

Την ώρα που μια ομάδα ήταν στη Ζωφριά, “κάποιοι” φαίνεται πως ενοχλήθηκαν από την παρουσία και, κυρίως, από τη δράση τους και προχώρησαν σε καταγγελία, με αποτέλεσμα δυο νεαρά παιδιά να συλληφθούν και να μεταφερθούν στο αστυνομικό τμήμα Άνω Λιοσίων. Αρκετά μέλη του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, μεταξύ των οποίων οι Θωμάς Μπιζάς, Χρήστος Κουρνιώτης, Κώστας Ρουμελιώτης, Βάσω Μαράκη και Ρούλα Φώτου, έσπευσαν στο τμήμα να συμπαρασταθούν στα παιδιά και παράλληλα να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός της προσαγωγής τους.

Αξίζει να αναφερθεί, πάντως, ότι τα παιδιά – που δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να καλούν τους πολίτες να ενημερωθούν για το δικαίωμα στην ποιότητα ζωής και την υγεία τους – βρέθηκαν στο αστυνομικο τμήμα, “πληρώνοντας” την καταγγελία εκείνων που δυσφόρησαν, ενοχλήθηκαν ή εκδικήθηκαν με αυτόν τον τρόπο, προφανώς, διότι θέλουν και επιθυμούν τη διαιώνιση της κατάστασης. Τουλάχιστον.

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: