16 C
Athens
9 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Δελτίο τύπου της Προέδρου της ΔΗΚΕΑ για την 4η ανθοκομική Αχαρνών

Δελτίο τύπου της Προέδρου της ΔΗΚΕΑ για την 4η ανθοκομική Αχαρνών

- Advertisement -
Για πρώτη φορά, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α) και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, με τόσο αιφνιδιαστικό τρόπο της ανατέθηκε η διοργάνωση της 4ης Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών 2018 που θα φιλοξενείται στην Πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες μέχρι τις 3 Ιουνίου 2018.
Κοινά αποδεκτό και παραδεκτό απ’ όλο το Δημοτικό Συμβούλιο ήταν ότι η συγκεκριμένη οργάνωση είναι ένα έργο εξαιρετικά δύσκολο και πολύ σοβαρό. Η προσωπική διαβεβαίωση του Δημάρχου, ως βασική προϋπόθεση της συγκεκριμένης ανάθεσης της διοργάνωσης στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α) θα ήταν η ενεργός συμμετοχή – βοήθεια από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου (Υπηρεσία Περιβάλλοντος, Υπηρεσία Καθαριότητας, Τεχνική Υπηρεσία κ.ά.) προκειμένου η ομαδική συντονισμένη κι υπεύθυνη εργασία να απέδιδε το επιθυμητό αποτέλεσμα ικανοποιώντας έτσι τις προσδοκίες των Δημοτών μας, των Εκθετών, των Επισκεπτών καθώς επίσης και όλους εκείνους που εργάστηκαν με υποδειγματικό, παραδειγματικό τρόπο και επαγγελματική συνείδηση για την 4η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών 2018.
Η ενημέρωση των δημοτών για το πρόγραμμα της Έκθεσης καθώς και για την όποια αλλαγή στο τελικό πρόγραμμα της 4ης Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών 2018, είναι αποκλειστικής αρμοδιότητας του Γραφείου Τύπου του Δημάρχου -όπως άλλωστε είναι και το σωστό- . Αναγνωρίζοντας, εκτιμώντας, αξιολογώντας, αναλύοντας και τέλος συνθέτοντας τα μέχρι σήμερα τεκταινόμενα οφείλω ως Δημότης και ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α) να κάνω σαφές ότι η οποιαδήποτε αλλαγή στο ήδη αναρτημένο πρόγραμμα είναι στοιχείο που δεν αποκλείεται από την οποιαδήποτε εκδήλωση που οργανώνει ο Δήμος. Όμως, να σημειωθεί στο σημείο αυτό, ότι επί της διαδικασίας, μόνο το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου ενημερώνει τους δημότες έγκαιρα για την όποια αλλαγή.
Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α) οφείλω με περίσσια τόλμη και θάρρος της γνώμης μου, αναγνωρίζοντας το λάθος άλλων φορέων, να ζητήσω “Συγνώμη” προκειμένου να αποκαταστήσω την αρμονική σχέση μεταξύ των Δημοτών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Επιπλέον, αναλαμβάνω Δημόσια την ευθύνη στο μερίδιο που μου αναλογεί για λάθη ή παραλήψεις που σημειώθηκαν ή τυχόν σφάλματα που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της 4ης Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών 2018.
Για μία ακόμη φορά, από τη θέση της Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α., που έχω τη χαρά και τη τιμή να εκπροσωπώ, θέλω να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου σε όλους όσους εργάστηκαν ανεξάρτητα της Υπηρεσίας του Δήμου που αντιπροσώπευαν προκειμένου να υλοποιηθεί η 4η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών 2018. Το δε, αποτέλεσμα είναι ανάλογο της υπεράνθρωπης προσπάθειας των εργαζομένων αφού σε τόσο ασφυκτικά σύντομο χρονικό διάστημα, μας ανατέθηκε το συγκεκριμένο έργο.
Αχαρναί, 31 Μαϊου 2018
Η Πρόεδρος
της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α)
Μαρία Χρ. Ναυροζίδου
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αχαρνών
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Επαναλειτουργεί από τον Ιανουάριο η γραμμή 711 Ζωφριά-Πλατεία Αττικής

Την είδηση ότι θα επαναλειτουργήσει η λεωφορειακή γραμμή 711 Ζωφριά-Πλατεία Αττικής από τον Ιανουάριο του 2020 , έκρυβε η συνεστίαση που...

Meteoacharnes: Μοιρασμένη βροχή Δευτέρα – Τρίτη. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

Μπαίνουμε από αύριο Τρίτη σε ένα βροχερό διάστημα. Εκ πρώτης όψεως δείχνει για ένα τριήμερο. Μια μικρή ανάπαυλα και ακολουθούν...

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο το Paradise Park. Ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό

Την τέλεια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει, γι άλλη μια χρονιά, στο βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Paradise Park. Χιλιάδες λαμπιόνια, εργαστήρια κατασκευών,...

Στον ανακριτή 44χρονος που συνελήφθη στις Αχαρνές για το βιασμό 20χρονου με νοητική υστέρηση

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί το πρωί της Δευτέρας, ο 44χρονος υπήκοος Πακιστάν ο οποίος συνελήφθη,...
- Advertisment -