KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Ενότητα Πολιτών

02/02/2011 18:33
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Κοπή πίτας ΣάββαςΤην πεποίθηση πως η «Ενότητα Πολιτών» θα κερδίσει τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, εξέφρασε ο επικεφαλής της, Σάββας Σάββας, κατά την τελετή των εγκαινίων των ιδιόκτητων γραφείων της Παράταξης και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

«Τιμούμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι δημότες στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές και δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση και για μια ακόμα φορά πως θα παραμείνουμε ανεξάρτητοι και χωρίς δεσμεύσεις. Η Παράταξη θα μείνει προσηλωμένη στις προεκλογικές της εξαγγελίες και στον προγραμματικό της λόγο και θα υπερασπίζεται, από την θέση της αντιπολίτευσης, τις αγωνίες όλων των δημοτών για ένα καλύτερο αύριο» τόνισε. Μαζί, ενωμένοι θα παλέψουμε και μέσα από μια πολύπλευρη προσπάθεια θα αγωνιστούμε για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του Δήμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σάββας.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κώστας Βάβουλας, Φωτεινή Γιαννοπούλου και Βαγγέλης Βάθης, καθώς και οι εκλεγμένοι Σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων, Δημήτρης Ανυφαντάκης, Αθανασία Πιτέλη και Κώστας Μπρέμπος.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: