KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Παράταση της προκήρυξης στο Δήμο Φυλής για την επιλογή συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης

21/02/2011 12:54
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Παρατείνεται η προθεσμία για την επιλογή συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης στο Δήμο Φυλής, μέχρι την Δευτέρα 28η Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19:00 που θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο για το σκοπό αυτό, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής περισσοτέρων ενδιαφερομένων στην επιλογή αυτή.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Κατά τα λοιπά ισχύει η αρχική προκήρυξη, όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε. Ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας. Έργο του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης είναι να δέχεται καταγγελίες άμεσα θιγόμενων πολιτών και επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση των Υπηρεσιών του Δήμου, των Ν.Π.Δ.Δ. και επιχειρήσεων του Δήμου και να διαμεσολαβεί, προκειμένου να επιλυθούν τα σχετικά προβλήματα, είναι δε υποχρεωμένος να απαντά εγγράφως ή ηλεκτρονικά εντός τριάντα (30) ημερών στους ενδιαφερόμενους.

Υποψηφιότητες υποβάλλονται με δήλωση που κατατίθεται στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής. Ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός δήμου, περιφέρειας ή βουλευτής.

Ως προς το αξίωμα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 14 Ν. 3852/10. Η θητεία του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ακολουθεί τη θητεία των δημοτικών αρχών.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: