KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Παραιτήθηκε η Μαρία Χριστοπούλου από τοπική σύμβουλος Άνω Λιοσίων της παράταξης του Χρήστου Παππού

02/07/2018 08:19
2 '
Μαρία Χριστοπούλου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την παραίτησή της από το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής ενότητας ‘Ανω Λιοσίων αλλά και από την παράταξη του Χρήστου Παππού, καθώς όπως αναφέρει σε δήλωσή της “μέχρι και σήμερα δεν έχει προχωρήσει τίποτα σημαντικό”, ανακοίνωσε η Μαρία Χριστοπούλου. Σημειώνει ακόμα ότι, η ίδια έχει υποβάλλει την παραίτησή της εδώ και δυο μήνες, αναγκάστηκε ωστόσο να την δημοσιοποιήσει τώρα, διότι υπάρχει άρνηση αποδοχή της.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η παραίτηση της κας Χριστοπούλου δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην παράταξη του Χρήστου Παππού, ούτε στους πολιτικούς κύκλους του δήμου Φυλής, καθώς σε όλες τις εκδηλώσεις των συλλόγων βρίσκεται στο τραπέζι του Αλέξανδρου Κουλοχέρη, γαμπρού του αντιδημάρχου Διοίκησης Δημήτρη Καμπόλη, τον οποίο ο ίδιος ο κ. Καμπόλης εμφανίζει ως υποψήφιο δήμαρχο.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση της κας Χριστοπούλου

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Με την ενασχόληση μου με τα κοινά στόχος μου ήταν να να τοποθετήσω ένα λιθαράκι στην καλυτέρευση αυτής της πόλης.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει προχωρήσει τίποτα σημαντικό.

Προχώρησα στις 31-5-2018 στην παραίτηση μου από μέλος της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή» και από τοπικός σύμβουλος, για προσωπικούς λόγους.

Σήμερα, δυο μήνες μετά αναγκάζομαι να την δημοσιοποιήσω με αυτον τον τρόπο, γιατί κάποιοι αρνούνται την απόφαση μου και εκμεταλλεύονται το όνομα μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε πολύ καλά την προσωπικότητα μου και αναγνωρίζετε την ορθότητα της πράξης μου.

Δηλώνω παρούσα και ενεργή δημότης σε κάθε κίνηση που θα έχει ως μοναδικό στόχο αυτήν την πόλη. Έχουμε όλοι απογοητευτεί από τις προσωπικές και ατομικές φιλοδοξίες κάποιων.

Αναζητούμε το πρόσωπο, που θα μας ενώσει σε έναν αγώνα για μια καλύτερη πόλη.

Ζω εδώ και οφείλω να προσφέρω στα παιδιά μου ένα καλύτερο αύριο.

Με εκτίμηση

Μαρια Χριστοπουλου

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: