11.4 C
Athens
28 Σεπτεμβρίου 2020
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Μαρία Ναυροζίδου: Υποδειγματική η 1η ετήσια ενιαία έκθεση εικαστικών τμημάτων της ΔΗΚΕΑ

Μαρία Ναυροζίδου: Υποδειγματική η 1η ετήσια ενιαία έκθεση εικαστικών τμημάτων της ΔΗΚΕΑ

- Advertisement -

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ΔΗΚΕΑ πραγματοποίησε, με μεγάλη επιτυχία, την Ετήσια Έκθεση Εικαστικών Τμημάτων της (Φωτογραφίας, Ζωγραφικής, Χειροτεχνίας, Κεραμικής, Decoupage, Πλέξιμο και Κόσμημα).

Η ΔΗ.Κ.Ε.Α., με το Ανθρώπινο δυναμικό της και με υποδειγματική παραδειγματική προσωπική δουλειά τους ανέδειξαν την αγάπη τους απέναντι στη Τέχνη και τις μορφές της, καθώς επίσης και πόσο καθοριστικό ρόλο παίζουν στην καθημερινότητά μας.

- Advertisement -
- Advertisement -

Η Τέχνη διδάσκει τον τρόπο, με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας πιο όμορφο, πιο αρμονικό και πιο Ανθρώπινο.
Η Πρόεδρός της Μαρία Ναυροζίδου ως συντονίστρια της όλης αυτής προσπάθειας και δίνοντας το προσωπικό της στίγμα ενώνει για πρώτη φορά τα Τμήματα των Εικαστικών Τεχνών της ΔΗ.Κ.Ε.Α. προκειμένου να αναβαθμίσει την εικόνα του κάθε Τμήματος ξεχωριστά, όσο και της συλλογικής εικόνας των Εικαστικών Τεχνών.

Όπως τονίζει στο μήνυμά της η Μαρία Ναυροζίδου: “με  πυξίδα το σεβασμό στο πρόσωπο του κάθε Δημότη μας, με αξιοπρέπεια και με ειλικρινές ενδιαφέρον στις ανάγκες του, χρησιμοποιούμε τις Εικαστικές Τέχνες προκειμένου να αγγίζουμε τα βαθύτερα κομμάτια της ψυχής μας και να αντιμετωπίζουμε την απάνθρωπη και σκληρή πλευρά της σημερινής πραγματικότητας.
Εκτιμώντας και αξιολογώντας την υποσχόμενη υποστήριξη από πρόσωπα και φορείς του Δήμου , εμπιστευτήκαμε την αγάπη των ανθρώπων για τις Εικαστικές Τέχνες, ως το μόνο σταθερό στοιχείο αποτύπωσης συναισθημάτων με τρόπο απλό, ειλικρινή και ανθρώπινο.

Ό,τι ακριβώς είναι η ιδιαίτερη μοναδική σχέση μεταξύ της ΔΗ.Κ.Ε.Α. με τον κάθε δημότη ξεχωριστά, ως αποτέλεσμα σκληρής κι υπεύθυνης δουλειάς της Προέδρου, όσο και του ανθρώπινου δυναμικού της ΔΗ.Κ.Ε.Α..
Ως Δημότης ενός Ιστορικού Δήμου και ως Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. οφείλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συντελεστές – εργαζόμενους που βοήθησαν με το τρόπο τους, ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη Έκθεση Εικαστικών Τμημάτων.

Επίσης, να συγχαρώ και να επαινέσω για το έργο τους, τους Εκπαιδευτές και Δασκάλους των Τμημάτων, τους Γονείς για την Εμπιστοσύνη τους στο συγκεκριμένο Φορέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο πρόσωπό μου ιδιαίτερα. Τέλος, είναι χαρά και τιμή μου να συγχαρώ τα μέλη που απαρτίζουν όλα τα Τμήματα των Εικαστικών Τεχνών αφού με τα δημιουργήματά τους πέρασαν το μήνυμα ότι οι Εικαστικές Τέχνες είναι διαρκώς εξελισσόμενες και προοδευτικές.
Με κοινό παρανομαστή την πίστη στην ιδέα των Εικαστικών Τεχνών όλοι μαζί θεμελιώνουμε την έναρξη των διαδικασιών εκείνων προκειμένου το μέλλον να προδιαγράφεται ιδιαίτερα δημιουργικό και γεμάτο από εκπλήξεις”.

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -