KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη για το δήμο Φυλής

01/03/2012 17:55
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

ΔΣ ΦυληΝα παραμείνουν στις ίδιες τιμές τα δημοτικά τέλη ύδρευσης, καθαριότητας – φωτισμού και κοινόχρηστων χώρων και να μην υπάρχει καμία αύξηση, αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, το δημοτικό συμβούλιο Φυλής. Για πρώτη φορά αποφασίστηκε καθορισμός τελών διαφήμισης, κάτι που επιβάλλεται από τον Καλλικράτη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Απαντώντας σε δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης (Δημήτρης Τσιουμπρής, Βαγγέλης Βάθης) που ζήτησαν μείωση των τελών κατά 30% εξαιτίας της μείωσης μισθών των εργαζομένων, ο δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης χαρακτήρισε λανθασμένη την αντίληψη σύνδεσης των τελών με τον μισθό των εργαζομένων. «Τα δημοτικά τέλη συνδέονται με τα τετραγωνικά και το είδος της κατασκευής του κτιρίου. Εμείς σαν δημοτικό συμβούλιο δεν μπορούμε να ξέρουμε την φορολογική δήλωση του καθένα» τόνισε και προέτρεψε όσους έχουν ανάγκη να απευθύνονται στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου, η οποία λειτουργεί πολύ καλά.

«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μόνο ένας οικονομικά ισχυρός δήμος θα μπορέσει να βοηθήσει τους ανίσχυρους. Διαφορετικά δεν θα έχει καμία δυνατότητα να ασκήσει κοινωνική πολιτική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: