KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Έντονη αντίδραση του Θεοδόση Δρόλια για το πετρέλαιο στα σχολεία

02/03/2012 07:17
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Θεοδοσης ΔρολιαςΤην έντονη αντίδραση του προέδρου της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Φυλής Θεοδόση Δρόλια, προκάλεσαν οι αιχμές συμβούλων της αντιπολίτευσης ότι τα σχολεία έκλεισαν για δυο ημέρες, όχι λόγω της κακοκαιρίας αλλά γιατί δεν είχαν πετρέλαιο. Ο κ. Δρόλιας τόνισε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε υπήρξε έλλειψη πετρελαίου στα σχολεία και χαρακτήρισε άσχημο το θλιβερό το γεγονός, ότι κάποιοι επιλέγουν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των μαθητών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μάλιστα, ο κ. Δρόλιας δεν αρκέστηκε να πει αόριστα ότι όλα τα σχολεία έχουν πετρέλαιο αλλά ανέφερε συγκεκριμένα σε ποια από αυτά υπήρξε τροφοδοσία την πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας και σε ποια θα έμπαινε πετρέλαιο τις επόμενες ημέρες. Υπογράμμισε δε, σαφέστατα ότι δεν σταμάτησε, σε καμία περίπτωση και καμία ημέρα, η θέρμανση στα σχολεία.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μπουραίμης χαρακτήρισε υπερβολικό, ενδεχομένως, το γεγονός ότι δεν άνοιξαν δυο μέρες τα σχολεία με απόφαση του δήμου, τόνισε ωστόσο ότι εκείνο που προέχει είναι να μην σπάσει κάποιο παιδί το πόδι ή το χέρι του. «Πήραμε την απόφαση το βράδυ γιατί χιόνιζε και δεν μπορούσαμε να ξέρουμε τι θα γίνει το πρωί και αν θα ήταν σε θέση τα παιδιά να πάνε σχολείο» υπογράμμισε. Πρόσθεσε δε, ότι δεν κερδίζει τίποτε οικονομικά μια σχολική επιτροπή, αν κλείσουν μια ή δυο μέρες τα σχολεία.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: