KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

HOT STORY

Δήμος Φυλής: 3.000 ευρώ η κάθε ταινία στοίχισαν οι (δωρεάν;) προβολές σινεμά!

19/07/2018 07:13
Ανανεώθηκε 19/07/2018 07:49
2 '
Δήμος Φυλής, σινεμά, δωρεάν προβολές
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό: το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 31.000 ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ) για να νοικιάσει συνολικά 11 ταινίες που προβλήθηκαν στις κεντρικές πλατείες των Άνω Λιοσίων και της Φυλής και στην πλατεία Λιάρος του Ζεφυρίου έδωσε η διοίκηση του δήμου Φυλής. Ούτε λίγο, ούτε πολύ διέθεσε δηλαδή για κάθε ταινία σχεδόν το ποσό των 3.000 ευρώ, οι οποίες επιπλέον ήταν παλιές και πολλάκις προβεβλημένες ακόμα και στην τηλεόραση!

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πίσω από τον εύηχο τίτλο «δωρεάν προβολές σινεμά» για τα παιδιά και όλη την οικογένεια, η διοίκηση του δήμου Φυλής επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη τόσο στους δημότες που τις παρακολούθησαν, όσο και σε εκείνους που δεν τις παρακολούθησαν:  όχι μόνο δεν ήταν δωρεάν (αφού από τα δικά τους λεφτά πληρώνονται) αλλά πλήρωσαν το ενοίκιό τους (προσέξτε το ενοίκιο, ούτε καν την αγορά) κατά 3.000 ευρώ την κάθε μια ταινία!

Συγκεκριμένα, στη Φυλή προβλήθηκαν 9 ταινίες, 2 από τις οποίες προβλήθηκαν και στο Ζεφύρι (Η εποχή των παγετώνων και ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι) αντί του ποσού των 11.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Στα Άνω Λιόσια προβλήθηκαν 2 ταινίες (Καζαντζάκης και Σον το Πρόβατο) αντί του ποσού των 19.800 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Με τόσα πολλά χρήματα, ο δήμος Φυλής θα μπορούσε κάλλιστα να γυρίσει δικές του ταινίες και να γίνει ΚΑΙ παραγωγός ταινιών (ύστερα από παραγωγός ρεύματος και φυσικού αερίου), όπως πιθανόν να έλεγε ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Για να μην υπολογίσουμε πόσοι, οικονομικά ευάλωτοι, κάτοικοι αυτού του δήμου θα μπορούσαν να ωφεληθούν από αυτά τα χρήματα ή ακόμα και να στείλουν τα παιδιά τους σε πραγματικό σινεμά, να δουν μια καινούρια ταινία. Εκτός, αν όσοι τις επέλεξαν, θεώρησαν ότι εδώ στα Γκράβαρα που θα τις προβάλλουν, και πάλι πολύ μας πέφτουν…

 

Δείτε τις προβολές που ανακοινώθηκαν για Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Φυλή:

 

Δήμος Φυλής, σινεμά, δωρεάν προβολές Δήμος Φυλής, σινεμά, δωρεάν προβολές Δήμος Φυλής, σινεμά, δωρεάν προβολές Δήμος Φυλής, σινεμά, δωρεάν προβολές Δήμος Φυλής, σινεμά, δωρεάν προβολές

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: