13.3 C
Athens
25 Ιανουαρίου 2020
No menu items!
Αρχική HOT STORY Άρχισαν τα "όργανα" μεταξύ Παππού-Καμπόλη με πρώτη δημόσια ρήξη

Άρχισαν τα “όργανα” μεταξύ Παππού-Καμπόλη με πρώτη δημόσια ρήξη

- Advertisement -

Την πρώτη δημόσια ρήξη με φόντο δημοσίευμα ανώνυμου blog εναντίον του, είχε ο αντιδήμαρχος Διοίκησης Δημήτρης Καμπόλης με το δήμαρχο Χρήστο Παππού. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο blog εκτιμάται ότι εκπορεύεται από το στενό πυρήνα του κ. Παππού (αποδίδεται σε συγκεκριμένο συνεργάτη του) οδήγησε τον κ. Καμπόλη να απαντήσει, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για να διαβεί το Ρουβίκωνα.

Στην πραγματικότητα πολλοί θεωρούν ότι το ανώνυμο δημοσίευμα αποτέλεσε απλά την αφορμή, αφού ο κλοιός γύρω από τον αντιδήμαρχο στενεύει και πρέπει πλέον και ο ίδιος να σταματά να πατά σε “δυο βάρκες” και να αποφασίσει με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει.

- Advertisement -
- Advertisement -

Έτσι, εκτιμάται ότι με την επιστολή αυτή προετοιμάζει το έδαφος για ηρωική έξοδο, ενόψει και της ανακοίνωσης της παράταξης που θα κάνει ο γαμπρός του Αλέξανδρος Κουλοχέρης, περί το Σεπτέμβριο.

 

Ακολουθεί η επιστολή που έστειλε σε δήμαρχο και τοπικά Μέσα ο Δημήτρης Καμπόλης.

 

ΠΡΟΣ

Δήµαρχο Φυλής και επικεφαλής παράταξης «Νέα Εποχή»

κ. Χρήστο Παππού

Με αφορµή δηµοσίευµα σε ανώνυµο blog, που και µόνο η ονοµασία που φέρει, δείχνει τον βαθµό αξιοπιστίας των γραφοµένων του, έχω να δηλώσω τα παρακάτω :

«Αναµένω µε ιδιαίτερη ανυποµονησία να δηµοσιοποιηθούν τα ονόµατα των δηµοτικών συµβούλων της παράταξής µου, που ζήτησαν (σύµφωνα µε το εν λόγω blog) την αποποµπή µου.

Θα ήταν χρήσιµο για την τοπική µας κοινωνία να πληροφορηθεί, ποιοι είναι εκείνοι που συζητούν για πρόσωπα και καταστάσεις πίσω από κλειστές πόρτες, ως συνωµότες κάποιων άλλων εποχών που έχουν καταδικαστεί στην Ιστορία και στη συνείδηση των Πολιτών.

Με δεδοµένη την µακρόχρονη θητεία µου στα δηµοτικά πράγµατα της περιοχής, εργάστηκα και εργάζοµαι από την θέση που µου ανατέθηκε µε γνώµονα πάντοτε το συµφέρον της πόλης και των συµπολιτών µου .

Περιµένω από τον Δήµαρχο Χρήστο Παππού, δηµόσια και µε τον πλέον εµφανή τρόπο να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το εν λόγω δηµοσίευµα, τουλάχιστον στο σηµείο που αναφέρεται σε δηµοτικούς συµβούλους της παράταξης που ηγείται.

Τέλος, αν κάποιοι «ανώνυµοι» νοµίζουν ότι θα ποινικοποιήσουν την συγγένεια, αναδεικνύοντας τους εαυτούς τους σε τιµητές της Δηµοκρατικής λειτουργίας της πόλης µας, τότε λάθος ρόλο διάλεξαν.

Σε κάθε κοινωνία και εποχή υπήρξαν και οι εφιάλτες. Αυτός ο ρόλος τους ταιριάζει απόλυτα και αυτός θα τους συνοδεύει.»

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
& ΕΣΟΔΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -