12.7 C
Athens
7 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική HOT STORY Άρχισαν τα "όργανα" μεταξύ Παππού-Καμπόλη με πρώτη δημόσια ρήξη

Άρχισαν τα “όργανα” μεταξύ Παππού-Καμπόλη με πρώτη δημόσια ρήξη

- Advertisement -

Την πρώτη δημόσια ρήξη με φόντο δημοσίευμα ανώνυμου blog εναντίον του, είχε ο αντιδήμαρχος Διοίκησης Δημήτρης Καμπόλης με το δήμαρχο Χρήστο Παππού. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο blog εκτιμάται ότι εκπορεύεται από το στενό πυρήνα του κ. Παππού (αποδίδεται σε συγκεκριμένο συνεργάτη του) οδήγησε τον κ. Καμπόλη να απαντήσει, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για να διαβεί το Ρουβίκωνα.

Στην πραγματικότητα πολλοί θεωρούν ότι το ανώνυμο δημοσίευμα αποτέλεσε απλά την αφορμή, αφού ο κλοιός γύρω από τον αντιδήμαρχο στενεύει και πρέπει πλέον και ο ίδιος να σταματά να πατά σε “δυο βάρκες” και να αποφασίσει με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει.

- Advertisement -
- Advertisement -

Έτσι, εκτιμάται ότι με την επιστολή αυτή προετοιμάζει το έδαφος για ηρωική έξοδο, ενόψει και της ανακοίνωσης της παράταξης που θα κάνει ο γαμπρός του Αλέξανδρος Κουλοχέρης, περί το Σεπτέμβριο.

 

Ακολουθεί η επιστολή που έστειλε σε δήμαρχο και τοπικά Μέσα ο Δημήτρης Καμπόλης.

 

ΠΡΟΣ

Δήµαρχο Φυλής και επικεφαλής παράταξης «Νέα Εποχή»

κ. Χρήστο Παππού

Με αφορµή δηµοσίευµα σε ανώνυµο blog, που και µόνο η ονοµασία που φέρει, δείχνει τον βαθµό αξιοπιστίας των γραφοµένων του, έχω να δηλώσω τα παρακάτω :

«Αναµένω µε ιδιαίτερη ανυποµονησία να δηµοσιοποιηθούν τα ονόµατα των δηµοτικών συµβούλων της παράταξής µου, που ζήτησαν (σύµφωνα µε το εν λόγω blog) την αποποµπή µου.

Θα ήταν χρήσιµο για την τοπική µας κοινωνία να πληροφορηθεί, ποιοι είναι εκείνοι που συζητούν για πρόσωπα και καταστάσεις πίσω από κλειστές πόρτες, ως συνωµότες κάποιων άλλων εποχών που έχουν καταδικαστεί στην Ιστορία και στη συνείδηση των Πολιτών.

Με δεδοµένη την µακρόχρονη θητεία µου στα δηµοτικά πράγµατα της περιοχής, εργάστηκα και εργάζοµαι από την θέση που µου ανατέθηκε µε γνώµονα πάντοτε το συµφέρον της πόλης και των συµπολιτών µου .

Περιµένω από τον Δήµαρχο Χρήστο Παππού, δηµόσια και µε τον πλέον εµφανή τρόπο να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το εν λόγω δηµοσίευµα, τουλάχιστον στο σηµείο που αναφέρεται σε δηµοτικούς συµβούλους της παράταξης που ηγείται.

Τέλος, αν κάποιοι «ανώνυµοι» νοµίζουν ότι θα ποινικοποιήσουν την συγγένεια, αναδεικνύοντας τους εαυτούς τους σε τιµητές της Δηµοκρατικής λειτουργίας της πόλης µας, τότε λάθος ρόλο διάλεξαν.

Σε κάθε κοινωνία και εποχή υπήρξαν και οι εφιάλτες. Αυτός ο ρόλος τους ταιριάζει απόλυτα και αυτός θα τους συνοδεύει.»

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
& ΕΣΟΔΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ

- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ηπειρώτες εναντίον του Συλλόγου Ηπειρωτών! Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, προτρέπουν μέλη να μην ψηφίσουν στις εκλογές

Μάρτυρες ενός υπόγειου πολέμου που φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στα σπλάχνα του γίνεται τις τελευταίες ημέρες ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων....

«70 χρόνια ρεβεγιόν» από το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση με χριστουγεννιάτικο χρώμα διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων του Δήμου Αχαρνών. Στις 19:00 το Σάββατο...

Ξεκινά αύριο το μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο χωριό του Paradise Park!

Τα ομορφότερα Χριστούγεννα περνούν από το μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Paradise Park! Για άλλη μια χρονιά, από...

Θεόφιλος Αφουξενίδης:Μην αδικείτε άλλο τις Αχαρνές

Ανακοίνωση της παράταξης "Αχαρνές Αλλαγή Τώρα" σχετικά με τα αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας στο Δήμο Αχαρνών  Τι...
- Advertisment -