KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΑΧΑΡΝΕΣ

Συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες των Πανελληνίων από την Ένωση Γονέων Αχαρνών

29/08/2018 07:20
2 '
Ένωση Γονέων Αχαρνών
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

 Η Ένωση Γονέων του Δήμου Αχαρνών εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλες και όλους εσάς τους μαθητές της πόλης μας, που πετύχατε την εισαγωγή σας στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η επιτυχία αυτή δικαιώνει τόσο τον δικό σας αγώνα όσο και των καθηγητών και των γονιών σας που στάθηκαν δίπλα σας, ακούραστοι συνοδοιπόροι στις αγωνίες και στις προσπάθειες σας.

Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά σας, οι γνώσεις και οι εμπειρίες που θα αποκτήσετε, θα σας δώσουν εφόδια και θα σας οδηγήσουν στη πρόοδο και στη προσφορά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στο κοινωνικό στίβο.

Οι μαθητές που προσπαθήσατε αλλά δεν τα καταφέρατε δε πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας. Στον αγώνα της ζωής υπάρχουν και αποτυχίες, όμως κάθε άνθρωπος μέσα από τον πλούτο της μοναδικής του προσωπικότητας, μπορεί να  αξιοποιήσει τις ικανότητες και τα ταλέντα του, ώστε να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του και να κατακτήσει με επιτυχία το μέλλον του.

Στις δύσκολες μέρες που περνάμε οφείλουμε να στηρίξουμε τις νέες και τους νέους, να τους εμπνεύσουμε την αντίληψη της αξιοκρατίας, της ισονομίας και της ισοπολιτείας γιατί ως νέοι επιστήμονες αλλά και ως σκεπτόμενοι πολίτες, θα κληθούν να στελεχώσουν στο άμεσο μέλλον το δυναμικό όλων των θεσμών αυτής της χώρας.

 

                                                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Σωτήρης Κουφογεώργος

               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Κυριακή Ασλανίδη

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: