KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Ανοιχτή επιστολή της τοπικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Φυλής

29/06/2012 07:46
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

sima syrizaΑγαπητές φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Με το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιούνη ο Ελληνικός λαός έκανε ένα σοβαρό βήμα για να απαλλαγή η χώρα μας από τις μνημονιακές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Ένα σημαντικό κομμάτι του λαού μας, είπε ένα ηχηρό ΟΧΙ στα σχέδια για περαιτέρω μειώσεις, του εισοδήματος της μισθωτής εργασίας. Για άλλη μια φορά, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, που με την ψήφο σας, ενάντια στους φόβους και τα ψεύτικα διλλήματα, των μνημονιακών δυνάμεων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αναδείξατε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο δήμο μας, πρώτη δύναμη με ποσοστό 37,06 %.

Φίλες και φίλοι,δυστυχώς η νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τα παλιά υλικά του απαρχαιωμένου πολιτικού συστήματος και την σύμπραξη της ΔΗΜΑΡ, θα συνεχίσει τις μνημονιακές πολιτικές που έχουν οδηγήσει την χώρα μας στην καταστροφή και την έχουν παραδώσει βορά στο μεγάλο κεφάλαιο.

Φίλες και φίλοι, εμείς θα σταθούμε συνεπείς, στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα της πλειοψηφίας της κοινωνίας, για την έξοδο της χώρας από τα καταστροφικά μνημόνια. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε, μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία, για να ολοκληρώσουμε την μεγάλη εκλογική επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Σ’ αυτή μας την προσπάθεια για άλλη μια φορά σας καλούμε όλους, καθώς και τις προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις, να συστρατευθούν μαζί μας ώστε να ηττηθούν ολοκληρωτικά οι δυνάμεις του μνημονίου, οι δυνάμεις που θέλουν να ξεπουλήσουν την χώρα μας.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: