KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

Οξεία επίθεση του συλλόγου “Δύναμη Ελπίδας” στη δημοτική αρχή Φυλής

17/07/2012 11:46
3 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA


ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΨΑΞΕ

1. Το Σεπτέμβρη το παιδί σου θα πάει στο ίδιο σχολείο που πήγαινε έως τώρα;

2. Τα πρωτάκια θα πάνε στο σχολείο της γειτονιάς τους;

 

3. Η υλικοτεχνική υποδομή και η υγιεινή των σχολείων θα είναι μέσα στα πλαίσια που ο Νόμος ορίζει;

Γνωρίζουμε ότι κάποιοι γραφειοκράτες αποφάσισαν την αλλαγή των ορίων των σχολείων, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο προβλήματα σε πολλούς κατοίκους του Δήμου Φυλής. Η Δημοτική αρχή αποδέχεται χωρίς καμία αντίρρηση τις αποφάσεις των γραφειοκρατών.

ΔΗΜΟΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΕΠΗ

Στις συνθήκες βαθιάς ύφεσης, ανεργίας και μείωσης του μισθού σου θα πληρώσεις εκτός από την εφορία, τα χαράτσια και τους αυξημένους λογαριασμούς της ΔΕΗ, και την έμπνευση του Δημάρχου Φυλής να εξισώσει το τιμολόγιο του νερού με αυτό της ΕΥΔΑΠ. Επίσης θα ξαναχρεωθείς το νερό που έχεις ήδη πληρώσει γιατί ο Δήμαρχος και η πλειοψηφία του δημοτικού συμβούλιου αποφάσισε να πληρώσει τα 33 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει στην ΕΥΔΑΠ με δάνειο που θα λάβει, τα οποία όμως οι δημότες τα έχουν ήδη πληρώσει.

ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ

Την ενασχόληση του παιδιού σου με τη πάλη, τη κολύμβηση, το τένις, τη ρυθμική και ενόργανη γυμναστική, το ποδόσφαιρο και τον στίβο γιατί: Ένας αποδοκιμασμένος από τους δημότες κύριος, αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο του σαν υπάλληλος του Δήμου και ταυτόχρονα πολιτικός προϊστάμενος, σαν ειδικός συνεργάτης πολλών κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, προσωπικών του φίλων, επανήλθε στο Δήμο μας μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, και ορίστηκε με απόφαση Δημάρχου προϊστάμενος σε υπηρεσία που συστάθηκε ειδικά γι’ αυτόν (προφανώς για το επίδομα θέσης πάνω στο μισθό του).

Επιπλέον δε μετά από αμφιβόλου δημοκρατικότητας και νομικής εγκυρότητας εκλογές, είναι στο διοικητικό συμβούλιο του δημοτικού αθλητικού συλλόγου Άνω Λιοσίων (ΔΑΣ) και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του νέου αμφισβητούμενου από πολλούς διοικητικού συμβουλίου, αποφάσισαν εκτός της αλλαγής του ονόματος (καταστροφικό) και την διάλυση των παραπάνω δραστηριοτήτων που ήταν ενταγμένες στο ΔΑΣ, προωθώντας τα παιδιά προκειμένου να συνεχίσουν την δραστηριότητα που είχαν, να απευθυνθούν σε ιδιωτικά αθλητικά σωματεία.

ΔΗΜΟΤΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ

Και αυτό το Καλοκαίρι να ζήσεις μία από τα ίδια με τους τσιγγάνους. Η «βαριά», ως στέλεχος του ΠΑ.ΣΟΚ., Αντιπεριφερειάρχης κα Δήμου πήρε «επάνω της» το θέμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε με τους τσιγγάνους και έκανε προτάσεις……………….Καταλαβαίνετε.!!!!!!!! Μέχρι και μετεγκατάστασή τους ζήτησε!!!!!!!!!!! Κάτι δεν θυμίζει αυτό από το παρελθόν;

Ο Δήμαρχος Φυλής για όλα τα παραπάνω νίπτει τας χείρας του.

ΔΗΜΟΤΗ- ΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα για τις δύο αυτές περιοχές που έχουν αφεθεί στην τύχη τους (κατά την διάρκεια της απεργίας των εργαζομένων του Δήμου Φυλής, η Χασιά «παραδόξως» ήταν καθαρή, ενώ οι υπόλοιπες περιοχές βρωμούσαν). Αποδεικνύεται ξεκάθαρα πλέον καθημερινά ότι το προεκλογικό σύνθημα του δημάρχου «τρεις πόλεις –ένας δήμος» δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα πυροτέχνημα.

 

14/07/2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: