KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

“Αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας” λένε οι εργαζόμενοι δήμου Φυλής στους αρμόδιους φορείς!

18/07/2012 10:27
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

daneiaΈκκληση στο υπουργείο Εσωτερικών, την Περιφέρεια Αττικής και την ΠΟΕ – ΟΤΑ, προκειμένου να πράξουν ότι υποχρεούνται να πράξουν και ότι τους αφορά, για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους, απηύθυνε ο σύλλογος εργαζομένων δήμου Φυλής. Υπενθυμίζεται, ότι ο δήμος Φυλής δεν έχει λάβει το μεγαλύτερο μέρος των αντισταθμιστικών για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ, γεγονός που έχει προκαλέσει “έμφραγμα” στις οικονομικές του υποχρεώσεις και έχει δημιουργήσει προβλήματα σε εκατοντάδες εργαζόμενους, η μισθοδοσία των οποίων εξαρτάται από την καταβολή αυτών των αντισταθμιστικών. Υπενθυμίζεται, επιπλέον, ότι όλοι οι αρμόδιοι φορείς της αυτοδιοίκησης (δήμοι, περιφέρεια) αλλά και το υπουργείο εσωτερικών κλείνουν τα μάτια και δεν πράττουν όσα οφείλουν και όσα απορρέουν από τις συμβατικές υποχρεώσεις τους απέναντι σε ένα δήμο που σηκώνει όλο το βάρος των απορριμμάτων του λεκανοπεδίου Αττικής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η επιστολή των εργαζομένων έχει ως εξής:


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

Ημερομηνία 18/07/2012

ΠΡΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ , ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Υπάλληλοι του Δήμου Φυλής παραμένουν απλήρωτοι από τα μέσα ΙΟΥΝΙΟΥ, με συνέπεια να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Σας καλούμε να πράξετε ότι από μέρους σας είναι δυνατό προκειμένου να συμβάλετε στην άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους .


Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: