KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Με Γιάννη Καλαμπόκη και «κάρφωμα» για τους νεκρούς στο Μάτι ξεκίνησαν οι ΛΦΜ ΑΧΑΡΝΗΣ

14/09/2018 07:29
Ανανεώθηκε 14/09/2018 07:40
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Νέα σελίδα γεμάτη όνειρα και στόχους υψηλούς γύρισαν οι ΛΦΜ ΑΧΑΡΝΗΣ κι αυτό φάνηκε από την πρώτη επίσημη τους την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου όπου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της ομάδας από τον Αρχιμανδρίτη Πανοσιολογιότατο π. Τίτο Χρήστου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

1981-2018: 37 χρόνια ιστορίας στο παρκέ, εκατοντάδες αθλητές και εξίσου πολλές επιτυχίες μετράνε οι ΛΦΜ ΑΧΑΡΝΗΣ κι αυτό αποδεικνύεται κάθε χρόνο με τις Ακαδημίες που είναι γεμάτες από νέους αθλητές. Φέτος η νέα Διοίκηση όρισε το πλάνο για τη νέα χρονιά που σαν βασικό σκοπό της έχει την άνοδο όλων των τμημάτων των Ακαδημιών αλλά και μία λαμπρή πορεία τόσο του Αντρικού όσο και του Γυναικείου Τμήματος.

Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα ενώ δεν έλειψαν και στιγμές συγκίνησης όταν ο π. Τίτος πρότεινε στον Αρχηγό του Αντρικού Τμήματος να αφιερώσει ένα καλάθι στην μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο νέος Πρόεδρος των ΛΦΜ ΑΧΑΡΝΗΣ κ. Κλήμης Κολιός ευχαρίστησε από την πλευρά του για την στήριξη καταρχήν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στη συνέχεια τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό, τους Αντιδημάρχους κκ. Πολύκαρπο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Πολυμενέα, Θεόδωρο Συρινίδη, τον Πρόεδρο ΔΗΦΑ Γιώργο Δασκαλάκη, τους Προέδρους Σχ. Επιτροπών κκ. Καρυδάκη και Ευθυμιάδου, για την προσφορά τους στην ομάδα, καθώς επίσης και τους χορηγούς ΒΙΚΟΣ και Donuts Mania.

Ειδική μνεία έγινε για τον μεγάλο χορηγό της ομάδας την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΑΙΓΕΑΣ και τον Εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο που στηρίζει τους ΑΧΑΡΝΗΣ!
Η βραδιά έκλεισε με μία έκπληξη, την παρουσία του Διεθνή Μπασκετμπολίστα και συνδημότη μας Γιάννη Καλαμπόκη λίγο πριν φύγει για την μακρινή Κίνα όπου μετεγγράφει στο προπονητικό team της ομάδας Τσετσιάνγκ Λάιονς.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Προέδρου με τον οποίο τον συνδέει στενή φιλία και δεσμεύτηκε πως θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των ΛΦΜ ΑΧΑΡΝΗΣ. Η Διοίκηση βράβευσε με μία τιμητική πλακέτα τον πάντα σεμνό, αλλά άριστο αθλητή Γιάννη Καλαμπόκη ο οποίος με την σειρά του συμβούλευσε τους μικρούς αθλητές και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους και να υπογράψει αυτόγραφα!
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι Βουλευτής ΝΔ Γιώργος Βλάχος και εκ μέρους του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη ο συνεργάτης του κ. Γιώργος Τόκας, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Παπαδόπουλος και Συρινίδης, οι Πρόεδροι κκ. Δασκαλάκης, Καρυδάκης και Ευθυμιάδου, ο Αντιπρόεδρος Αρωγής κ. Λαγκόνης και ο Πρόεδρος Θεσσαλών Αχαρνών κ. Κοσιωρής.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: