KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Δημήτρης Μπουραίμης: «Να παράγετε έργο και όχι ψηφοθηρία…»

30/09/2012 16:16
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

bouraimis1 customΜε την επισήμανση ότι ο ρόλος της αντιπολίτευσης δεν έχει προβλεφθεί να είναι ψηφοθηρικός αλλά παραγωγικός και ότι τα στελέχη της μπορούν να φέρουν τις δικές τους προτάσεις προς επεξεργασία, συζήτηση και ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο αντί να δημαγωγούν, ο δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης επέκρινε τη διαδικασία με την οποία, μέχρι σήμερα, οι παρατάξεις της μειοψηψίας επιτελούν το έργο τους. Συνόψισε δε την τοποθέτησή του με μια φράση: «Πρέπει να μάθετε να παράγετε έργο και όχι ψηφοθηρία…»

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Φυλής, αυτός ο ατέρμονος τρόπος του πολιτεύεσθαι δεν έχει παράξει τίποτα στο δήμο και προέτρεψε την αντιπολίτευση, ειδικά σε περίοδο κρίσης, να είναι πιο παραγωγική. «Μπορούσαμε, για παράδειγμα, το ερώτημα για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ που έθεσε η αντιπολίτευση, να το φέρναμε σε ένα δημοτικό συμβούλιο, παρουσία όλης της τεχνικής υπηρεσίας, να καταθέταμε στο Σώμα όλα τα αιτήματα που έχουμε κάνει, διότι έχουμε κάνει απεριόριστα αιτήματα, αρκετά από τα οποία έχουν υιοθετηθεί – μελέτες και έργα – με την σημαντική συνεισφορά και πρωτοβουλία της αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Σταυρούλας Δήμου. Εκεί να κατατίθεντο προτάσεις για το τι επιπλέον θα μπορούσε να γίνει» ανέφερε.

Ο κ. Μπουραίμης τόνισε κατηγορηματικά ότι ο ίδιος δεν πρόκειται στο εξής να απαντά με τον ίδιο τρόπο σε προ ημερησίας ερωτήσεις και ζήτησε από όλους να αντιληφθούν ότι, «ο εχθρός δεν βρίσκεται εδώ, βρίσκεται έξω από εδώ. Συστηματικά θέλουν να περάσουν μια αντίληψη ενός δήμου αποτυχημένου, ενός δήμου με αστερίσκους».

Και κατέληξε: «Καλό είναι να μπαίνουν θέματα στο δημοτικό συμβούλιο και να κάνουμε διοικητικές πράξεις. Να έχουμε ξεκάθαρες σχέσεις, μεταξύ μας. Φέρτε στην ημερήσια διάταξη προτάσεις να τις συζητήσουμε και να τις ψηφίσουμε. Ο δήμος έχει σοβαρή δομή, διευθυντές άξιους, νομική υπηρεσία άξια, θα επεξεργαστούν τις προτάσεις σας και ότι μπορούμε θα το κάνουμε. Θα μάθετε να παράγετε έργο και όχι ψηφοθηρία…»

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: