KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Αρβανιτάκη σε Καμπόλη στην πλατεία: “Φέρε πίσω τα 200.000 ευρώ που πήρες”. Το κατήγγειλε ο Χειλαδάκης. Δείτε την… επική απάντηση του Παππού

23/09/2018 08:27
Ανανεώθηκε 23/09/2018 12:35
1 '
δημοτικό συμβούλιο Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μια σημαντική καταγγελία στο δημοτικό συμβούλιο Φυλής με φόντο τον πρόσφατο δημόσιο καυγά μεταξύ της Ζωής Αρβανιτάκη και του Δημήτρη Καμπόλη στην κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων, κατά τη διάρκεια της Ηπειρώτικης βραδιάς, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Γκίκας Χειλαδάκης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Καθισμένος – για πρώτη φορά μετά την αποξήλωσή του από την ΚΕΔΗΦ ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των κ. Παππού και Καμπόλη – στα έδρανα της αντιπολίτευσης, ο κ. Χειλαδάκης κατήγγειλε ότι η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, μεταξύ των πολλών… γαλλικών που εκτόξευσε εναντίον της παρέας του αντιδημάρχου Διοίκησης, ακούστηκε να λέει δυνατά απευθυνόμενη στον ίδιο το Δημήτρη Καμπόλη: “Φέρε πίσω τα 200.000 ευρώ που έχεις πάρει από το δήμο”.

Ο κ. Χειλαδάκης (ο οποίος καθόταν δίπλα ακριβώς στο Δημήτρη Καμπόλη και συνεπώς άκουγε καθαρά τη στιχομυθία τους) ζήτησε από το δήμαρχο να ενημερωθεί ποια είναι αυτά τα χρήματα και αν πραγματικά τα έχει πάρει ο κ. Καμπόλης.

 

 

Η απάντηση, δια στόματος του δημάρχου Φυλής ήταν πραγματικά επική: “Εγώ ήρθα αργά στην εκδήλωση, ήμουν στη Θεσσαλονίκη!” ανέφερε ενώ για τη… ταμπακιέρα, δηλαδή τα 200.000 ευρώ που φέρεται, κατά την κυρία Αρβανιτάκη, να έχει υφαρπάξει ο κ. Καμπόλης, δεν είπε ούτε κουβέντα.

 

 

 

 

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: