KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Στο δήμο Φυλής η βουλευτής ΝΔ Γεωργία Μαρτίνου

13/10/2012 17:04
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

martinouΕπίσκεψη στο δήμο Φυλής πραγματοποίησε η βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της ΝΔ Γεωργία Μαρτίνου, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Σεμνά και αθόρυβα, όπως λειτουργεί άλλωστε σε όλη την προσωπική και δημόσια διαδρομή της και συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Τ.Ο. ΝΔ Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο, η κα Μαρτίνου συναντήθηκε με το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή Φυλής ενώ επισκέφθηκε, επίσης, τα αστυνομικά τμήματα Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, το ρέμα της Εσχατιάς και τσιγγάνικους καταυλισμούς.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πρόσφατα, η κα Μαρτίνου είχε παραβρεθεί σε συνεδρίαση της τοπικής Οργάνωσης ΝΔ στο Ζεφύρι, τα στελέχη της οποίας την ενημέρωσαν για τα προβλήματα της περιοχής, με σημεία αιχμής το ΧΥΤΑ και την αστυνόμευση. Λίγες ημέρες μετά, η βουλευτής Αττικής συνομίλησε με το Δημήτρη Μπουραίμη, στον οποίο εκδήλωσε την επιθυμία να επισκεφθεί την περιοχή και ορίστηκε η συνάντηση.

Ο δήμαρχος Φυλής ενημέρωσε την κα Μαρτίνου για τα προβλήματα που υπάρχουν με την καταβολή των αντισταθμιστικών για το ΧΥΤΑ, καθώς στο δήμο δεν αποδίδονται από την πολιτεία τα οφειλόμενα, με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις στην πληρωμή των εργαζομένων και να μην μπορούν επαρκώς να καλυφθούν οι ανελαστικές και άλλες δαπάνες του δήμου. Επιπλέον, συζητήθηκαν και όλα τα άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Από την πλευρά της, η Γεωργία Μαρτίνου δεσμεύτηκε να προωθήσει όλα τα θέματα που τέθηκαν σε κεντρικό επίπεδο ενώ συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου, προκειμένου η ενημέρωση να έχει πιο λεπτομερή και ουσιαστικό χαρακτήρα, πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. 

Στην συνέχεια, η βουλευτής Αττικής επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα Άνω Λιοσίων, συνοδευόμενη από τον γ.γ. του δήμου Βασίλη Ταταρόπουλο και το αστυνομικό τμήμα Ζεφυρίου, συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Ραφτέλη. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διοικητές των τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας, οι οποίοι την ενημέρωσαν για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν να ανταποκριθούν στο έργο τους, με δεδομένες τις ελλείψεις σε μέσα και προσωπικό.

Επιπλέον, η κα Μαρτίνου επισκέφθηκε το ρέμα της Εσχατιάς, όπου διαπίστωσε την άθλια κατάσταση που επικρατεί με την απόρριψη σκουπιδιών (παρόλο που είχε πρόσφατα καθαριστεί) καθώς και τσιγγάνικους καταυλισμούς.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: