KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Συνάντηση συνεργασίας με το δήμο Τρικκαίων πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη Αχαρνών «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ»

17/10/2018 11:23
Επεξεργάστηκε 20/10/2018 18:21
2 '
παναγιώτης γρηγοριάδης
ASDAASDA
ΕΛΤΑΕΛΤΑ

Επίσκεψη στο δήμο Τρικκαίων πραγματοποίησε η “Νέα Δύναμη” Αχαρνών προκειμένου να συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης ξεκινώντας μία νέα εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Αχαρνών και Τρικάλων.

TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Δελτίο τύπου:

HLEKTROFOTISTIKH

Πριν ένα χρόνο, η παράταξη μας κατέθεσε στους πολίτες των Αχαρνών το πρόγραμμά μας, μέσω του οποίου δεσμευόμαστε, ότι το ίδιο βράδυ που θα είμαστε δημοτική αρχή, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του ώστε να κάνουμε το Δήμο μας πρότυπο και για άλλους δήμους της Ελλάδας στο θέμα τόσο των υποδομών και της ασφάλειας, όσο της αισθητικής της πόλης μας αλλά και του χρόνου υλοποίησης.

Για να μπορέσει να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, εδώ και τέσσερα χρόνια όλοι οι τομεάρχες της δημοτικής μας παράταξης, εργάζονται με μεθοδικότητα και συντονισμό έχοντας μία άψογη συνεργασία μεταξύ τους.
Το επίπεδο ωριμότητας και εμπειριών των στελεχών μας μέσω των συναντήσεων που έχουμε μέχρι στιγμής πραγματοποιήσει, είναι σίγουρο ότι εξασφαλίζει από τώρα την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου μας και εγγυάται την άμεση και αποτελεσματική υλοποίηση του προγράμματός μας.

Η πρόσφατη επίσκεψή μας στο δήμο Τρικκαίων, στην οποία ο δήμαρχος της πόλης, μας υποδέχτηκε με μεγάλη αγάπη και αίσθημα φιλοξενίας, μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε πώς ένας μη βιώσιμος και υπερχρεωμένος δήμος με χρέος περίπου 46 εκ. ευρώ κατάφερε να ξεχρεώσει πάνω από το 50% αυτού, σε μία τετραετία.

Πέραν όμως από την αποπληρωμή του μισού του χρέους, ο δήμος Τρικκαίων, έδωσε έμφαση στη δημιουργία μίας σχέσης αξιοπιστίας μεταξύ του δήμου και των δημοτών αλλά και στην υλοποίηση έργων, καταθέτοντας ολοκληρωμένες μελέτες και εξασφαλίζοντας την άμεση έγκριση κονδυλίων εκατομμυρίων ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και από την κεντρική εξουσία κάνοντας τα Τρίκαλα πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.

Το παράδειγμα του δήμου Τρικκαίων, δικαιώνει αυτά τα οποία υποστηρίζαμε και ακόμη υποστηρίζουμε, ότι όλα μπορούν να γίνουν πράξη όταν υπάρχουν όραμα, αξίες, εργατικότητα και ικανότητα και όταν ο δήμαρχος που οι πολίτες εμπιστεύθηκαν θεωρεί το δήμο σπίτι του και τους πολίτες του οικογένειά του.

Από πλευράς μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, δήμαρχο Τρικκαίων, για την άψογη φιλοξενία, την ξενάγηση και την ενημέρωση μας για τον επιτυχημένο τρόπο λειτουργίας του δήμου του, αλλά και για την συνεργασία που θα έχουμε πλέον σε όλους τους τομείς προκειμένου να μας παρέχει την κατάλληλη τεχνογνωσία για να επιτύχουμε κι εμείς με τη σειρά μας όσα επιδιώκουμε να κάνουμε πραγματικότητα για την πόλη μας.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: