11.4 C
Athens
29 Μαΐου 2020
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Παναγιώτης Γρηγοριάδης: Θα τηρήσω στο Ακέραιο τον όρκο ως Δήμαρχος της Πόλης...

Παναγιώτης Γρηγοριάδης: Θα τηρήσω στο Ακέραιο τον όρκο ως Δήμαρχος της Πόλης μας για πλήρη Ασφάλεια και Ποιότητα Ζωής των Πολιτών

- Advertisement -

Για την τήρηση του όρκου που θα δώσει, ως Δήμαρχος της πόλης, για την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών των Αχαρνών δεσμεύεται ο επικεφαλής της παράταξης “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ” Παναγιώτης Γρηγοριάδης.

Δελτίο τύπου:

- Advertisement -
- Advertisement -

“Η αιτία που γεννήθηκε η εξουσία είναι για να αποτρέπει την εγκληματικότητα και τη διαφθορά και της δόθηκαν τόσα πολλά «όπλα» για να μπορέσει να υπηρετήσει το σκοπό της, πράγμα το οποίο και έγινε πράξη, κάθε φορά που η εξουσία έκανε ορθή χρήση των δυνάμεών της. Στην πόλη των Αχαρνών, ο ρόλος της εξουσίας έχει αποδυναμωθεί και έχει ενισχυθεί ο ρόλος της εγκληματικότητας και της διαφθοράς.

Γι’ αυτό, για να μπορέσει να αποκατασταθεί η τάξη πρέπει η εξουσία να έχει τον κατάλληλο ηγέτη και να κάνει χρήση των δυνάμεών της.
Από την 25ετή εμπειρία που έχω στον δήμο Αχαρνών και βλέποντας τον τρόπο που η εκάστοτε δημοτική αρχή και οι εμπλεκόμενες αρχές αντιμετωπίζουν αυτό το σοβαρό πρόβλημα, αποδεικνύεται ότι δεν βγαίνει πουθενά. Αντιθέτως, η εγκληματικότητα και το εμπόριο ναρκωτικών αυξήθηκαν κατακόρυφα.
Με τη λογική ότι το έγκλημα αντιμετωπίζεται με Δημοτικά Συμβούλια, Στρατηγούς και Υπουργούς προσκεκλημένους, διαμαρτυρίες και δελτία Τύπου, θα περάσουν πολλές δεκαετίες ακόμα και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ τίποτα.
Σεβόμενος το μεγάλο δράμα που περνούν οι πολίτες των Αχαρνών από το εμπόριο ναρκωτικών, τους τοξικομανείς και την εγκληματικότητα και με μόνο όπλο στα χέρια τους την ψήφο τους, για να εμπιστευτούν κάποιο δήμαρχο που με την απόλυτη εξουσία που θα του παρέχουν, θα μπει μπροστά και θα εξαλείψει ολοκληρωτικά το πρόβλημα, δεσμεύομαι πως η εναπόθεση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο πρόσωπό μου, χρήζοντάς με Δήμαρχο και έχοντας ήδη πλήρη εικόνα για την έκταση του προβλήματος στο δήμο Αχαρνών, διαθέτοντας εμπειρία και γνώσεις για τους παράγοντες που διατηρούν το έγκλημα και το εμπόριο ναρκωτικών ισχυρά στον τόπο μας, εγγυώμαι ότι θα ξεριζώσω το πρόβλημα από το δήμο μας.

Οι πολίτες από την πλευρά τους, δεν θα πρέπει να παρασύρονται από τεχνάσματα προπαγάνδας αλλά αντίθετα να κατανοήσουν ότι, ρεαλιστικά, το έγκλημα το οποίο στηρίζεται κατά κανόνα στους κόλπους της εξουσίας, καταπολεμάται με οργανωμένο σχέδιο και με τα ίδια μέσα που και εκείνο διαθέτει.

Ως Δήμαρχος που θα έχω την πλήρη εποπτεία όλων των κινήσεων από όλους τους αρμόδιους φορείς και πάντοτε κινούμενος εντός του πλαισίου του Νόμου, θα αιτηθώ άδειας οπλοφορίας ώστε να γνωρίζει το έγκλημα ότι απέναντί του έχει κάποιον πολύ πιο ισχυρό, αφού και ο Νόμος θα είναι με το μέρος μας.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, ο όρκος που πρόκειται να δώσω ως Δήμαρχος της πόλης μας ότι θα παρέχω πλήρη ασφάλεια και ποιότητα ζωής στους πολίτες των Αχαρνών, θα τηρηθεί απαρέγκλιτα και στο ακέραιο, για να δικαιωθεί επιτέλους το όραμα όλων μας, για μία πόλη που θα νιώθουμε υπερήφανοι όντας πολίτες της.

 

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -