KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Λύρα, χορός και κρητικό γλέντι στην κοπή πίτας των Κρητών Φυλής

09/02/2013 20:29
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

pita kritesΑσφυκτικά γεμάτο ήταν το κέντρο «Λάμψη» όπου ο σύλλογος Κρητών δήμου Φυλής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και, παράλληλα, έδωσε την ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους του να χορέψουν, να διασκεδάσουν και να ευχαριστηθούν. Κρητικοί και όχι μόνο, απόλαυσαν όμορφους και λεβέντικους χορούς από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, σιγοτραγούδησαν κρητικούς παραδοσιακούς σκοπούς, γεύτηκαν γαμοπίλαφο και χόρεψαν με την ψυχή τους, συνοδεία κρητικής λύρας. 

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

 

 

1-3. Εξαιρετικά ήταν, για μια ακόμα φορά τα χορευτικά του συλλόγου 4,5. Ο Βασίλης Στεφανουδάκης με τους Δημήτρη Μπουραίμη και Κώστα Κατσίλα, Άρη Μπρέμπο και Κώστα Παπαιωάννου 6. Δημήτρης Ζαφείρης, Νίκος Λιόσης 7. Βασίλης Ταταρόπουλος 8. Θεοδόσης Δρόλιας 9. Νίκος Βερούτης, Γιάννης Ρόδης 10. Δημήτρης Πουλιάσης, Χρήστος Ρούσσας 11. Ο Κυριάκος Χατζηλέρης με την παρέα του 12. Σταυρούλα Αγγέλου, Γιώργος Μανωλάς 13. Σοφία Πανουτσακοπούλου, Δημήτρης Ζαφείρης 14. Κώστας Παπαιωάννου 15. Γιάννης Ρόδης 16. Κυριάκος Χατζηλέρης 17. Θεοδόσης Δρόλιας 18. Ντίνα Κοκκόρια 

pita krites1 pita krites2 pita krites3
pita krites4 pita krites5 pita krites6
pita krites7 pita krites8 pita krites9
pita krites10 pita krites11 pita krites12
pita krites13 pita krites14 pita krites15
pita krites16 pita krites17 pita krites18

 

Το έντονο χειροκρότημα του κόσμου απέσπασε, πάντως, το λιλιπούτειο «ζευγάρι» που χόρεψε σούστα, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρουσίαση των χορευτικών.

 

Δείτε, επίσης, το μεγάλο χορευτικό του συλλόγου σε ένα εξαιρετικό Μαλεβιζιώτη:

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: