11.4 C
Athens
24 Σεπτεμβρίου 2020
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Παναγιώτης Γρηγοριάδης: Μόνο ένας ικανός ηγέτης μπορεί να βάλει «φρένο» στη χαοτική...

Παναγιώτης Γρηγοριάδης: Μόνο ένας ικανός ηγέτης μπορεί να βάλει «φρένο» στη χαοτική και καταστρεπτική τροχιά που βρίσκεται ο Δήμος Αχαρνών

- Advertisement -

Την αποκρυσταλλωμένη άποψη για τα χαρακτηριστικά του ικανού ηγέτη και των συνεργατών του προκειμένου να οργανωθεί και να λειτουργήσει μια κοινωνία, εκφράζει σε σχετικό Δελτίο Τύπου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ” Παναγιώτης Γρηγοριάδης.

“Ο  υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο  Σαλβίνι  αποτελεί μεγάλη απόδειξη ότι ένας ηγέτης μπορεί να αλλάξει την τύχη 60 και πλέον εκ. ανθρώπων,  όταν όντας  πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην εξουσία, έβαλε «φρένο» στις αρρωστημένες και καταστρεπτικές ορέξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που στόχο έχουν να γκρεμίσουν τον κοινωνικό  και επιχειρηματικό ιστό των στοχοποιημένων κρατών- μελών, και να τα «υποδουλώσουν» βυθίζοντάς τα σε ένα πλήρως εξαρτημένο καθεστώς, όπως ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της χώρας μας, κατακερματίζοντας την κοινωνική συνοχή και την επιχειρηματικότητα της,  στερώντας κάθε ελπίδα βιωσιμότητας.

- Advertisement -
- Advertisement -

Στο παράδειγμα της  Ιταλίας, βρίσκει απόκριση και η γνωστή ρήση του Σωκράτη πως όταν η κοινωνία δεν αναγνωρίζει τους ηγέτες και δεν τιμά τους ήρωες τείνει να διοικείται κατά κανόνα από ανίκανους, ανέντιμους και καταστρεπτικούς,  που γεννούν  το χάος και θερίζουν την καταστροφή.

Στην δική μας περίπτωση, στην πόλη των Αχαρνών, είναι επιτακτική ανάγκη, να βρεθεί ο κατάλληλος ηγέτης που  θα βάλει «φρένο» στην χαοτική και καταστρεπτική τροχιά στην οποία έχει μπει ο δήμος, θα ενθαρρύνει τους πολίτες με τις πράξεις και τα έργα του, την συνέπεια και την εντιμότητά του, θα θέσει τις κατάλληλες βάσεις για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του τόπου μας και θα εξασφαλίσει για τους πολίτες ποιότητα ζωής και ασφάλεια.

Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχιστεί η χαοτική πορεία στην οποία εδώ και δεκαετίες βρίσκεται ο δήμος μας, με την διεκδίκηση της εξουσίας που καθορίζει την τύχη της πόλης να επαναλαμβάνεται με τους ίδιους πρωταγωνιστές, που εκλέγουν αποτυχημένες δημοτικές αρχές, παρασύροντας τους πολίτες σε λάθος επιλογές.

Περίτρανη απόδειξη όλων των παραπάνω, αποτελεί και το ότι η σημερινή δημοτική αρχή εκλέχθηκε από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που πολέμησαν δυναμικά την προηγούμενη δημοτική αρχή,  πείθοντας τους πολίτες των Αχαρνών ότι ήταν μία αποτυχημένη και διαπλεκόμενη αρχή και ότι ο υποψήφιος τότε δήμαρχος, Γιάννης Κασσαβός ήταν ο πλέον κατάλληλος  και αξιόπιστος  για να φέρει την ανάπτυξη και την ασφάλεια στον δήμο μας.

Αυτοί οι ίδιοι όμως,  που τότε ισχυρίζονταν όλα αυτά, σήμερα είναι οι πιο ισχυροί πολέμιοι της δημοτικής αρχής και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να πείσουν τους πολίτες των Αχαρνών ότι είναι εν τέλει η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε από τον τόπο και χωρίς ίχνος συνείδησης, όντας ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα που συντελέστηκε στην πόλη και στην εκλογή της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής, όχι μόνο δεν βρήκαν το θάρρος να ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες των Αχαρνών που τους παρέσυραν στην εκλογή μίας αναξιόπιστης και ανίκανης δημοτικής αρχής αλλά πολύ παραπάνω επιδιώκουν να παίζουν το ίδιο παιχνίδι αδιαφορώντας για την τύχη της πόλης.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι αυτούς που είχαν πολέμιους την περασμένη τετραετία και αντάλλαζαν μεταξύ τους βαριές κατηγορίες, σήμερα συμπορεύονται στο πλευρό τους, υποτιμώντας τη νοημοσύνη και τη μνήμη των πολιτών.

Ο χρόνος που απομένει μέχρι τις εκλογές είναι πολύτιμος για κάθε πολίτη, ο οποίος καλείται να τον αξιοποιήσει επιλέγοντας τον πλέον αξιόπιστο, ικανό και έντιμο που με αποφασιστικότητα και θέληση θα αλλάξει το μέλλον της πόλης  μας”.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -