KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Αποκάλυψη Παππού: Ο δήμος των “30 εκ. ευρώ ταμείο” παλεύει να βρει χρήματα για τους εργαζόμενους του Ξένιου! (βίντεο)

21/11/2018 15:13
Επεξεργάστηκε 21/11/2018 17:42
2 '
ASDAASDA
ΕΛΤΑΕΛΤΑ

Δημήτρης Μπουραΐμης: “Περνάτε στο “ντούκου” το θέμα του ΞΕΝΙΟΥ. Περιμένω να αποτυπωθεί στον Προϋπολογισμό. Δημήτρης Καμπόλης: “Γιατί δε λέτε την αλήθεια, δήμαρχε, στους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ;”

 

TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή εισήλθε το θέμα των εργαζομένων του ΞΕΝΙΟΥ, που περιμένουν εδώ και 4,5 χρόνια τη δικαίωση που τους είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο Χρήστος Παππούς. Η εκδίκαση της προσφυγής του εκκαθαριστή εναντίον της απόφασης του άρθρου 152 που τους δικαιώνει αναβλήθηκε για τις 21 Μαρτίου 2019 (δυο μήνες πριν τις εκλογές) και, από το αποτέλεσμά της, θα κριθεί αν θα βγουν στο ξέφωτο ή θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο σκοτάδι.

HLEKTROFOTISTIKH

Είναι ίσως οι μόνοι εργαζόμενοι στη χώρα που δεν είναι ούτε εργαζόμενοι, ούτε απολυμένοι. Που έχουν υπέρ τους μια νομοθετική ρύθμιση, δυο διευκρινιστικές εγκυκλίους, μια απόφαση δημοτικού συμβουλίου, μια απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 και μια πρωτόδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και δεν τους έχει ακόμα ο Δήμος τοποθετήσει στην εργασία τους. Και μάλιστα, τη στιγμή που ο ίδιος ο δήμαρχος – προεκλογικά – τους είχε υποσχεθεί ότι δε θα λειτουργήσει ξανά μόνο το ραδιόφωνο αλλά θα κάνει και τηλεόραση.

Είναι, άλλωστε, ο ίδιος ο δήμαρχος εκείνος που διαβεβαίωνε το υπουργείο Εσωτερικών και όλους τους ανθρώπους που ενεπλάκησαν στη διαδικασία της μεταφοράς τους στο Δήμο ότι «λεφτά υπάρχουν», με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη «φωτογραφική» διάταξη που τακτοποιούσε τους εργαζόμενους.

«Παλεύουμε να εξοικονομήσουμε τα χρήματα που χρειάζονται για να έρθουν αυτοί οι άνθρωποι στο Δήμο, όπως άλλωστε έχουμε πάρει απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο» ισχυρίστηκε, ωστόσο, στην τελευταία συνεδρίαση, προκαλώντας έκπληξη και απορία πώς ο Δήμος των «30 εκατομμυρίων ευρώ ταμείο». δε μπορεί να πληρώσει 45 εργαζόμενους. «Γιατί δε λέτε την αλήθεια στους εργαζόμενους του Ξένιου;» ρώτησε πάντως το δήμαρχο ο Δημήτρης Καμπόλης, χωρίς ωστόσο να πάρει οποιαδήποτε απάντηση

 

 

 

Σημειώνεται ότι το θέμα έφερε, για μια ακόμα φορά, στο δημοτικό συμβούλιο ο Δημήτρης Μπουραΐμης, ζητώντας να μάθει σε ποιο σημείο βρίσκεται και αν θα αποτυπωθεί η μισθοδοσία των 45 εργαζομένων του στο νέο προϋπολογισμό. «Περνάτε στο ντούκου το θέμα του Ξένιου. Δε ντρέπομαι να πω ότι με καίει, γιατί έχω ευθύνη στο μέτρο που μου αναλογεί για αυτούς τους εργαζόμενους. Περιμένω να αποτυπωθεί στον Προϋπολογισμό και εύχομαι να το κρατάτε για προεκλογικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: