KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

Αισθητή η παρουσία των εργαζομένων του δήμου Φυλής στην Περιφέρεια

30/07/2013 18:28
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

ds edsna exoΤην δική τους αισθητή παρουσία έξω από την Περιφέρεια Αττικής, την ώρα που στον 7ο όροφο του κτιρίου της Περιφέρειας συνεδρίαζε το ΔΣ του ΕΔΣΝΑ, έκαναν οι εργαζόμενοι του δήμου Φυλής. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν ισχυρά και, αν και ο πρόεδρος του σωματείου διευκρίνησε ότι επρόκειτο για μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας ειρηνική με μοναδικό σκοπό την επίλυση του προβλήματός τους, δεν χαλάρωσαν παρά μόνο όταν οι εργαζόμενοι αποχώρησαν.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Είσοδος – κουβούκλιο στα πρότυπα τραπεζικών ιδρυμάτων και πόρτες που ανοίγουν μόνο αν σε εγκρίνουν από το… θυροτηλέφωνο, αντικρίζει όποιος διαβεί την απόσταση που τον χωρίζει από το γραφείο του Περιφερειάρχη Αττικής, στον τελευταίο όροφο. Στο, ήδη, καλά ασφαλισμένο σκηνικό ήρθε να προστεθεί και η παρουσία πολλών αστυνομικών έξω από το κτίριο, οι οποίοι δεν επέτρεπαν την είσοδο εντός, ούτε στους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Φυλής, οι οποίοι παραβρέθηκαν μαζικά στο χώρο.

Παρά το γεγονός, ότι μερίδα εργαζομένων αρνήθηκε να δηλώσει «παρών» στην συγκέντρωση, ισχυριζόμενη ότι πρόκειται για «παιχνίδι» της διοίκησης, πέντε πούλμαν αναχώρησαν από τους χώρους εργασίας, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που – παρά τον καύσωνα – πήγαν στην Λ. Συγγρού για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι σε όσους κάνουν πως δεν τους βλέπουν.

Μάλιστα έμειναν ειρηνικά και υπομονετικά στο χώρο μέχρι αργά το μεσημέρι, οπότε και πήραν το δρόμο της επιστροφής. Στην Περιφέρεια παρέμειναν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του σωματείου Ανδρέας Σπυρόπουλος και Ανδρέας Καράλης αντίστοιχα, οι οποίοι ενημερώθηκαν από το δήμαρχο για τις εξελίξεις και θα ορίσουν άμεσα συνεδρίαση του Δ.Σ για να καθοριστεί η περαιτέρω στάση τους.

 

ds edsna exo1 ds edsna exo2 ds edsna exo3

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: