KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Ες… ΕΔΣΝΑ “τα σπουδαία” για την πληρωμή των εργαζομένων στο δήμο Φυλής

04/09/2013 13:55
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

sima dimos fyliΣτην συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, μεταφέρονται οι εξελίξεις για την καταβολή των αντισταθμιστικών στο δήμο Φυλής, γεγονός που αναμένεται να ανοίξει το δρόμο και για την πληρωμή των εργαζομένων του δήμου. Το σενάριο της καθυστέρησης, που είχε προβλέψει στην τελευταία συνεδρίαση του Συνδέσμου η ηγεσία του δήμου, εξαιτίας της απροθυμίας των δημάρχων και της κωλυσιεργίας του ΕΔΣΝΑ και των ιθυνόντων, αποδείχθηκε αληθινό και, τώρα, η πράξη στο σήριαλ της ανευθυνότητας που βιώνει μια ολόκληρη περιοχή, μένει να αποδειχθεί τελευταία και οριστική…Την εκτίμηση ότι οι δήμαρχοι της Αττικής θα προσέλθουν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. με τις μελέτες και τις προτάσεις τους, προκειμένου να καλυφθεί το “κενό” ερμηνείας ως προς τον τρόπο καταβολής των αντισταθμιστικών που άφησε η πρόσφατη τροπολογία, εξέφρασε ο Δημήτρης Μπουραίμης στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του δήμου Φυλής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος εξέφρασε επιφυλάξεις για την συμμετοχή και, κυρίως, για την ετοιμότητα των δημάρχων στο Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ και ζήτησε παρέμβαση από τον κ. Μπουραίμη ώστε να υπάρξουν συγκεκριμένες ενέργειες και να επιλυθεί οριστικά ένα πρόβλημα που ταλανίζει – εξαιτίας των αλλεπάλληλων αστοχιών της κεντρικής πολιτείας – εργαζομένους και κατοίκους του δήμου Φυλής.

Να σημειωθεί, ότι την Πέμπτη θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του συλλόγου , προκειμένου να εκτιμήσει τα νέα δεδομένα και να ενημερώσει τους εργαζόμενους.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: