KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Αιτήσεις για δωρεάν δεκαήμερες διακοπές σε ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες στο δήμο Φυλής

27/09/2013 09:27
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

sima dimos fyliΤη δυνατότητα να φιλοξενηθούν δωρεάν για 10 ημέρες τον Οκτώβριο σε κατασκήνωση της Κρήτης, θα έχουν 16 ηλικιωμένοι και ενήλικες με αναπηρίες, του Δήμου Φυλής. Η φιλοξενία των ατόμων αυτών θα γίνει στο πλαίσιο του προγράμματος «Κατασκηνώσεις – Λουτροθεραπεία – Πηλοθεραπεία για ηλικιωμένα άτομα και ενήλικα άτομα με αναπηρίες» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν 3 άτομα από το Α΄ ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, 3 άτομα από το Β΄ ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, 4 άτομα από το ΚΑΠΗ Ζεφυρίου και 6 άτομα από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής. Οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν στον Ξενώνα Κανδάνου, στον Κάντανο Κρήτης, για 10 ημέρες, από 22 έως 31 Οκτωβρίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω, ενήλικα άτομα με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω (πιστοποιημένο από αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή), συνταξιούχοι λόγω γήρατος, χηρείας ή αναπηρίας όλων των ασφαλιστικών ταμείων και συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφαλίστων υπεριλήκων του ΟΓΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και τις 7 Οκτωβρίου στα ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου και τα γραφεία της Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φυλής.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: