11.4 C
Athens
16 Ιουλίου 2020
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Σωτήρης Αλεπούς: Σκοπός μας η προστασία και η ανάδειξη των Θρακομακεδόνων και...

Σωτήρης Αλεπούς: Σκοπός μας η προστασία και η ανάδειξη των Θρακομακεδόνων και της Βαρυμπόμπης

- Advertisement -

Τη δέσμευση ότι η δημοτική κοινότητα Θρακομακεδόνων θα λάβει το ενδιαφέρον που της αξίζει, δίνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και συντονιστής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών, Σωτήρης Αλεπούς.

«Οι Θρακομακεδόνες και η Βαρυμπόμπη , με τον πρότυπο  οικιστικό σχεδιασμό,   αποτελούν την ωραιότερη περιοχή του δήμου μας και μία από τις καλύτερες ολόκληρης της Αττικής δίπλα σε έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου, τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας. Ωστόσο αν και αποτελούν ιδανική  τοποθεσία, που κάθε δήμος θα ήθελε να έχει, δεν έχει δοθεί ακόμα η κατάλληλη προσοχή από τις μέχρι τώρα δημοτικές αρχές προκειμένου να προστατεύσουν και να αναδείξουν  το πρότυπο οικιστικό χαρακτήρα τους.

- Advertisement -
- Advertisement -

Σκοπός μας ως αυριανή δημοτική αρχή είναι:

  • Να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πολιτών και την αναβάθμιση της οικιστικής και ποιοτικής ταυτότητας τους.
  • Η δημιουργία αστικών πάρκων, παιδικών χαρών και πλατειών βασισμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα, που μπορούν να κάνουν τους Θρακομακεδόνες περισσότερο φιλόξενους και προσιτούς.
  • Η οριστική επίλυση του μείζονος προβλήματος της αποχέτευσης που προσβάλει τους κατοίκους αλλά και τη γενικότερη εικόνα του δήμου μας, αποτελεί για εμάς στη «Νέα Δύναμη» πάγια επιδίωξη.
  • Η έλλειψη επαρκούς φωτισμού στις γειτονιές της περιοχής τρομοκρατεί τους κατοίκους και ενθαρρύνει την αύξηση της εγκληματικότητας. Για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η κάλυψη με φωτισμό ολόκληρης της περιοχής η οποία ταυτόχρονα θα αποτελεί αισθητική παρέμβαση και θα δίνει στον πολίτη την αίσθηση ασφάλειας που του αξίζει.
  • Σαν αυριανή δημοτική αρχή θα εξαλείψουμε το οργανωμένο έγκλημα που δρα ανεξέλεγκτα οικειοποιούμενο την περιοχή και τις περιουσίες των πολιτών και θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των κατοίκων.
  • Aποτελεί για εμάς στη «Νέα Δύναμη» πάγια επιδίωξη η κατασκευή ενός Νέου Υπερσύχρονου Κοιμητηρίου, με πρόβλεψη πεντηκονταετίας, δίνοντας έτσι οριστική λύση στο τεράστιο διαχρονικό πρόβλημα που ταλανίζει πολλές δεκαετίες τον Δήμο Αχαρνών.

Σε αυτή την ομαδική προσπάθεια της παράταξής μας, για την ανάδειξη των Αχαρνών, θα ήθελα να καταθέσω από ψυχής την δέσμευση μου ότι οι Αχαρνές θα αποτελέσουν πρότυπο πόλης και διοίκησης,  όχι μόνο για το νομό Αττικής αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα».

Σωτήρης Αλεπούς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος-
Συντονιστής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -