7.9 C
Athens
6 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Κασσαβό ο Αναστάσιος Χίος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Κασσαβό ο Αναστάσιος Χίος

- Advertisement -

Στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Κασσαβού τάσσεται και επισήμως ο Αναστάσιος Χίος μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη”ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες”.

Με αφορμή την ένταξη του κ. Αναστάσιου Χίου στην δημοτική παράταξη “ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες” ο Δήμαρχος Αχαρνών και επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:

- Advertisement -
- Advertisement -

Είμαι χαρούμενος και αισθάνομαι πιο δυνατός γιατί ο Τάσος Χίος επέστρεψε στην ομάδα μας. Η εμπειρία του, οι γνώσεις του και η αποφασιστικότητά του να προσφέρει μας είναι χρήσιμες έως και απαραίτητες.

Και αυτό θα φανεί όχι μόνον με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Μαΐου αλλά και σύντομα στην καθημερινή μάχη που δίνουμε στο Δήμο για την βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη. Τον ευχαριστώ για την απόφαση που πήρε να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μου για συμπόρευση στην κρίσιμη μάχη και τον καλωσορίζω εκ μέρους όλης της Δημοτικής μας Ομάδας“.

Σχολιάζοντας την ένταξή του στη δημοτική ομάδα της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες ο Δημοτικός Σύμβουλος  Αναστάσιος Χίος δήλωσε:

Μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία του Δήμου μας, σε μια εποχή δύσκολων  επιλογών και κρίσιμων διλημμάτων, πήρα την απόφαση να συμμετάσχω και πάλι στην  Δημοτική παράταξη  “ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες”, με την οποία είχα εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος το 2014.

Ανταποκρίθηκα στη πρόσκληση του Δημάρχου για δύο λόγους. Πρώτον γιατί πίστευα και πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος για Δήμαρχος Αχαρνών. Ιδιαίτερα στην αναμέτρηση του Μαΐου που το κακό παρελθόν του Δήμου, που όλοι γνωρίσαμε, απειλεί να επιστρέψει μεταμφιεσμένο και καμουφλαρισμένο, πρέπει όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι η πορεία ανασύνταξης του Δήμου θα συνεχιστεί.

Δεύτερος λόγος είναι γιατί θέλω και μπορώ να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη τους επόμενους μήνες. Ο αγώνας του Γιάννη Κασσαβού που βρήκε έναν Δήμο με απαρχαιωμένο εξοπλισμό, χαρακτηριστικότερος ο στόλος αποκομιδής των απορριμμάτων, είναι τιτάνιος.

Κάποιες δυσκολίες ξεπεράστηκαν, κάποιες απαιτούν περισσότερο χρόνο. Τέσσερις μήνες είναι αρκετοί για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και κυρίως να ξεπεράσουμε όσον το δυνατόν καλύτερα αυτά τα εμπόδια.

Πήρα την απόφαση αυτή με συνείδηση και των δυσκολιών και της ευθύνης. Η συμμετοχή με σκοπό το αποτέλεσμα υπέρ των πολιτών είναι το καθοριστικό για μένα κριτήριο. Οι λύσεις και μόνο οι λύσεις.

Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μου αναλογούν ως Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Θρακομακεδόνων,  θα εργασθώ για το άμεσο , ορατό και χειροπιαστό αποτέλεσμα, όπως έκανα και κατά το παρελθόν. Λύσεις και μόνο λύσεις περιμένουν από μας οι συμπολίτες μας.

Πέρα από τις λύσεις που πρέπει να δοθούν άμεσα σε ό,τι έχει σχέση με την καθημερινότητα του πολίτη, το μείζον είναι στη φάση που ξεκινάει να προετοιμασθούμε για μια σταθερή, μελετημένη και αποτελεσματική αναδιοργάνωση των συνολικών, ως Δήμος, προσπάθειών μας.

Όλα – και οι ατομικές μας αποφάσεις και η συνολική στάση μας –  βρίσκονται πάντα στην κρίση του τελικού κριτή, στην κρίση  των συμπολιτών μας.”

 

 

- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Φανοποιείο Καρτέρης στα Άνω Λιόσια

Διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως τεχνογνωσία, εξοπλισμό, άριστη εκπαίδευση και πρόσθετες παροχές που χρειάζεται ένα αξιόπιστο...

Προ των πυλών το 7ο γκαλά όπερας για το Τατόι

Για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το ετήσιο χριστουγεννιάτικο γκαλά όπερας από τον Σύλλογο Φίλων Κτήματος Τατοΐου με στόχο την ενίσχυση...

Εκδήλωση για τη γεροντολογία από Αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής και ΕΓΕ

«Η Γεροντολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου» είναι το θέμα που θα αναπτυχθεί στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής και το...

Τα αγαπημένα μας κλασικά αυτοκίνητα την Κυριακή στον Δήμο Ιλίου

Είναι παλιά, αγαπημένα και αξέχαστα. Όσα χρόνια και αν περάσουν, τα κλασικά αυτοκίνητα θα κατέχουν πάντα μια θέση στη μνήμη και...
- Advertisment -