KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Πλήθος κόσμου και ηχηρές παρουσίες στην κοπή της πίτας των ΟΜ Αχαρνών και Θρακομακεδόνων

04/02/2019 17:02
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ασφυκτικά γέμισε η ταβέρνα «Μήτσης», στη συνεστίαση που πραγματοποίησαν οι ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών και Θρακομακεδόνων την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση τέσσερις βουλευτές της περιφέρειας Αττικής και συγκεκριμένα οι Αριστείδης Μπαλτάς, Νάσος Αθανασίου, Πάνος Σκουρολιάκος και Γιάννης Δέδες παρά τις γνωστές απειλές περί «ανεπιθύμητων».

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Από νωρίς έδωσαν το παρών η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Στέλιος Κοροβέσης και Γιάννα Τσούπρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ροδάκης, Άγγελος Γκόγκογλου και Ζήσης Καπράνας, καθώς και ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Μπεχράκης και πολλά μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών, Οδυσσέας Καμπόλης, η δημοτική σύμβουλος Σοφία Χριστοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος της πόλης Τάκης Παπανίκας, καθώς και το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου Κώστας Κάβουρας.

Όλοι οι παραπάνω  στον χαιρετισμό τους, τόνισαν την ανάγκη νίκης των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων στις επερχόμενες εκλογικές μάχες. Σημείωσαν εμφατικά ότι πρέπει συλλογικά να αγωνιστούμε ενάντια στις απόπειρες διχασμού της ελληνικής κοινωνίας, ενάντια στο άνοδο της ακροδεξιάς που πλέον συνιστά κίνδυνο για όλη την Ευρώπη, δίνοντας τη μάχη για την στήριξη και επέκταση του κοινωνικού κράτους, την περαιτέρω ανάταξη της οικονομίας, την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής και για την προοπτική της δίκαιης ανάπτυξης για όλα τα κοινωνικά στρώματα.

*Δελτίο τύπου ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών-Θρακομακεδόνων

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: