16.2 C
Athens
7 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΦΥΛΗ Ο μοχθηρός blogger που αναφέρεται στο Δημήτρη Ζαφείρη και στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ...

Ο μοχθηρός blogger που αναφέρεται στο Δημήτρη Ζαφείρη και στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ…

- Advertisement -

zafeiris dimitrisΤέτοια περίοδο, άλλες εποχές, γέμιζε με… χιλιάρικα τις τσέπες του, εκμεταλλευόμενος (στη “light” εκδοχή του) τις εφημερίδες όπου έγραφε. Τώρα τις αναποδογυρίζει και έχει μόνο το μισθό του, γεγονός που προφανώς… τον κάνει να λυσσάει! Μόνο που, δυστυχώς για εκείνον (παρόλο που τα… κότσια του δεν είναι τόσο μεγάλα για να υπογράφει τα λιβελογραφήματά του) όλοι τον γνωρίζουν καλά και τον έχουν κατατάξει εκεί που πρέπει.

- Advertisement -
- Advertisement -

Το τελευταίο… πόνημα στο blog που διαθέτει (ούτε site δεν έχει, για να μπορεί να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία, ο, κατά τα άλλα, ατρόμητος υπερασπιστής της αλήθειας) αφορά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φυλής Δημήτρη Ζαφείρη. Όπου εμπλέκει – άγνωστο γιατί – και την εφημερίδα ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ. ‘Η μάλλον, είναι γνωστό το γιατί. Γιατί το μένος και η βουλιμία του, τον ωθούν να διαστρεβλώνει τα γεγονότα.

Εφόσον, λοιπόν, έκανε το λάθος να εμπλέξει την εφημερίδα σε ένα προσωπικό του κόμπλεξ, θα πάρει την απάντηση και για τα δυο.

Πρώτον, για την εφημερίδα. Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο blog του αφορά την επίσκεψη του ανωτάτου στελέχους της Ε.Ε (επιτρόπου, όπως πράγματι εκ παραδρομής, είχε γραφτεί) στο Κέντρο για τις γυναίκες, που επρόκειτο να δημιουργηθεί. Μόνο που η φωτογραφία δεν είναι από τα γραφεία στο ισόγειο της κατοικίας του Δημήτρη Ζαφείρη στην οδό Βυζαντίου, αλλά από τα πρώην γραφεία της Τεχνικής Μηχανικής του Νίκου Κρημνιανιώτη, απέναντι από την κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων!

Εκεί επρόκειτο να λειτουργήσουν τα γραφεία του προγράμματος. Αλλά, παραποιώντας την αλήθεια, πίστευε ότι θα πετύχει με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια: και θα παραπλανούσε και θα έβαζε στο κάδρο τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ.

Δεύτερον, για το Δημήτρη Ζαφείρη. Τον οποίο έχει στοχοποιήσει, μάλλον, επειδή ακριβώς είναι ένας ήρεμος άνθρωπος που κοιτά μόνο τη δουλειά του, δεν προκαλεί, δε δημιουργεί προβλήματα, δεν ανακατεύεται. Και, κυρίως, γιατί αποτελεί εύκολο στόχο.

Καταρχήν, αναφέρει ότι το ισόγειο της κατοικίας όπου μένει ο Δημήτρης Ζαφείρης με την οικογένειά του, το έχει νοικιάσει στο δήμο. Πρώτο «λάθος». Το ισόγειο είναι ενοικιασμένο στην Εύξεινη Πόλη του Νίκου Κρημνιανιώτη από τις 16/8/2004.

Κατά δεύτερον, αναφέρει την σύμβαση έργου του κ. Ζαφείρη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», την οποία επιχειρεί να παρουσιάσει ως καινούρια, που έγινε επί εποχής Μπουραίμη και ενοποιημένου δήμου Φυλής. Δεύτερο «λάθος». Ο κ. Ζαφείρης λειτουργεί ως επαγγελματίας ιατρός, με σύμβαση έργου, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αρχής γενομένης από τον πρώην δήμο Φυλής. Την ίδια σύμβαση είχε, επίσης, με την Κοινωφελή Επιχείρηση του πρώην Δήμου Άνω Λιοσίων το 2009 με τον τότε πρόεδρο της Επιχείρησης Παναγιώτη Αντωνίου και με τον πρώην δήμο Φυλής, με πρόεδρο την Ιωάννα Σπυρίδωνος Πίνη.

Με βάση αυτήν την σύμβαση παρέχει ιατρική φροντίδα σε ηλικιωμένους, ΑμεΑ και άτομα που χρήζουν κατ΄ οίκον βοήθεια στην περιοχή του δήμου. Η καθαρή αμοιβή του ανέρχεται δε στα 2.900 ευρώ το χρόνο. Δεν πρόκειται ούτε για σύμβαση καινούρια, ούτε για «χαρτζιλίκι» του δημάρχου στον πρόεδρο. Προσφέρει τις υπηρεσίες του και αμείβεται. Και άλλοι παθολόγοι της περιοχής υπήρξαν γιατροί εργασίας και μάλιστα δίχως ποτέ να παρουσιάζονται στην εργασία τους.

Κατά τρίτον, αναφέρεται σε «διπλάσια» ποσά τα οποία ελάμβανε ο Δημήτρης Ζαφείρης ως επαγγελματίας γιατρός και ως πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου. Τρίτο «λάθος». Από το 2011 που εξελέγη, έως το τέλος του 2012, λάμβανε την αντιμισθία που αναλογεί στη θέση του προέδρου του ΔΣ και το 30% της σύνταξής του, όπως όριζε ο νόμος. Μάλιστα, την σύνταξη δεν την έπαιρνε καθόλου τότε, γιατί έκανε πάρα πολύ καιρό να βγει. Το 2013, εξάλλου, ουδεμία αντιμισθία πήρε για τη θέση του προέδρου, διότι επέλεξε να λαμβάνει τη σύνταξή του.

Στην πραγματικότητα, βεβαίως, δεν πρόκειται για «λάθη», γιατί ως τέτοια – και ανθρώπινα – θα μπορούσαν να αγνοηθούν. Πρόκειται για σκόπιμη παραποίηση της αλήθειας. Και, επιπλέον, όταν τίθενται ζητήματα οικονομικά, δηλαδή ευαίσθητα, ο καθένας από εμάς, πρέπει να είναι πιο προσεκτικός, ποιον θίγει, με ποιον τρόπο και γιατί.

Όμως αυτό, δυστυχώς, δεν αφορά τον καθένα. Και, σίγουρα δεν αφορά εκείνους που έχουν μάθει να πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα, με σκοπό να κερδίζουν. Εκείνους που εφευρίσκουν και οικειοποιούνται μια θέση στη δημόσια σφαίρα, επιδιώκοντας να απομυζούν οφέλη. Εκείνους που κάνουν «λάθη», γιατί δεν έχουν μάθει να κάνουν το σωστό.

Διότι, όπως έλεγε και ο Αριστοτέλης, η μοχθηρία και η κακία υπάρχουν από πρόθεση – και όχι τυχαία ή κατά λάθος…

 

 

Οι αποδείξεις για όλα…

zafeiris argyropoulos zafeiris argyropoulos1 zafeiris argyropoulos2
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Τέσσερις Ηπειρώτες εναντίον του Συλλόγου Ηπειρωτών! Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, προτρέπουν μέλη να μην ψηφίσουν στις εκλογές

Μάρτυρες ενός υπόγειου πολέμου που φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στα σπλάχνα του γίνεται τις τελευταίες ημέρες ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων....

«70 χρόνια ρεβεγιόν» από το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση με χριστουγεννιάτικο χρώμα διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων του Δήμου Αχαρνών. Στις 19:00 το Σάββατο...

Ξεκινά αύριο το μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο χωριό του Paradise Park!

Τα ομορφότερα Χριστούγεννα περνούν από το μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Paradise Park! Για άλλη μια χρονιά, από...

Θεόφιλος Αφουξενίδης:Μην αδικείτε άλλο τις Αχαρνές

Ανακοίνωση της παράταξης "Αχαρνές Αλλαγή Τώρα" σχετικά με τα αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας στο Δήμο Αχαρνών  Τι...
- Advertisment -