KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Δυσφορία στο ΣΥΡΙΖΑ για την οικειοποίηση του κόμματος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στη Φυλή

22/04/2014 08:03
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής logoΈντονη είναι η ενόχληση στο επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής Κώστα Λουμιώτη, για την επιχείρηση οικειοποίησης της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ από ορισμένα μέλη της τοπικής οργάνωσης, που βρίσκονται πλέον σε άλλη παράταξη. Επιχειρώντας να «θολώσουν» τα νερά, συγκεκριμένοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο του Σάββα Σάββα, παρά το γεγονός ότι δηλώνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τους ψηφοφόρους ως προς τον προσανατολισμό του κόμματος.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Το γεγονός έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στην παράταξη του Κώστα Λουμιώτη αλλά και σε στελέχη της Κουμουνδούρου, οι οποίοι, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα, προκειμένου να σταματήσουν τα χτυπήματα «κάτω από τη μέση».

Ήδη, ο Θωμάς Μπιζάς μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε σε μια «φωτογραφική» ανακοίνωση, προκειμένου να «φρενάρει» τέτοιες πρακτικές. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες γίνονται δηλώσεις ορισμένων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και μερικών άλλων «παραγόντων» που δηλώνουν ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα υποστηρίζουν άλλα ανταγωνιστικά ψηφοδέλτια από το ψηφοδέλτιο που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να δηλώσουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΗΣ και τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λουμιώτη.

Βέβαια δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε κανένα να είναι ή και να δηλώνει πως είναι φίλος του ΣΥΡΙΖΑ και να εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις. Οφείλουμε όμως να ξεκαθαρίσουμε πως τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν και στηρίζουν την ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΗΣ και κανένα άλλο ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο».

Να σημειωθεί, ότι περιοδεία στο δήμο Φυλής, με επίσκεψη σε συγκεκριμένα σημεία, μεταξύ των οποίων το ΧΥΤΑ και τον ΕΟΠΠΥ, πραγματοποιεί, από το πρωί, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου. Αυτή την ώρα συναντάται με το δήμαρχο Δημήτρη Μπουραίμη  

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: