11.4 C
Athens
27 Μαΐου 2020
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΦΥΛΗ Δ. Μπουραίμης: «Κινδύνευσε να βυθιστεί ο δήμος. Τελειώνουμε με το παρελθόν…»

Δ. Μπουραίμης: «Κινδύνευσε να βυθιστεί ο δήμος. Τελειώνουμε με το παρελθόν…»

- Advertisement -

μπουραιμης ΦυλήΠολλές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις έκρυβε η προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραίμη στη Χασιά, με την οποία άνοιξε τον κύκλο των κεντρικών προεκλογικών ομιλιών του. Για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι κινδύνευε η ίδια η υπόσταση του δήμου με τα χρέη που βρήκε, κατηγόρησε τη διοίκηση Παππού γιατί έδιωξε τη μεγαλύτερη επένδυση που υπήρχε στην περιοχή, μίλησε για το όνομά του στις περίφημες λίστες, έκανε λόγο για συγκεκριμένο σχέδιο στην παραβατικότητα που έχει γίνει εν μέρει αποδεκτό από το κράτος και αποκάλυψε τα χρέη που παρέλαβε όταν είχε αναλάβει για πρώτη φορά δήμαρχος και στη Χασιά.

- Advertisement -
- Advertisement -

Βρεθήκαμε σε μια χρεοκοπημένη χώρα με έναν χρεοκοπημένο δήμο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια η υπόσταση του δήμου. 1277 μέρες και νύχτες που δεν μπορούσαμε να είμαστε καμία μέρα ήρεμοι. Που ξυπνούσαμε με την αγωνία αν θα βρούμε τα χρήματα, αν θα αποτρέψουμε τις κατασχέσεις, τις απολύσεις, αν θα κρατήσουμε ζωντανές τις κοινωνικές υπηρεσίες, αν θα είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη.

 

Σε τέτοιες περιόδους πετύχαμε να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας και δεσμεύομαι ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας. Θα υλοποιήσουμε συγκεκριμένες προγράμματα και αναπτυξιακές πολιτικές. Δεν υποσχόμαστε μαζικές προσλήψεις.

 

Η προηγούμενη διοίκηση του δήμου Άνω Λιοσίων – το δίδυμο Παππού, Καμπόλη έδιωξε τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση που έφερε στην περιοχή η διοίκηση του Νίκου Παπαδήμα: το γήπεδο της ΑΕΚ. Η επένδυση αυτή θα δημιουργούσε ένα ολόκληρο οικονομικό κύκλο, θα δημιουργούσε θέσεις εργασίας και θα άλλαζε το τοπόσημο της πόλης.

Διέδιδαν και συνεχίζουν να διαδίδουν τα παπαγαλάκια του συγκεκριμένου διδύμου – κάτι τραγικοί και αξιολύπητοι τύποι – ότι τάχα το όνομά μου ήταν σε κάθε λίστα.

 

Για τη δική μας διοίκηση δεν υπάρχει ούτε υποψία κακοδιαχείρισης. Εμείς ήρθαμε για να τελειώσουμε με το παρελθόν. Πιστεύουμε στο κράτος και όχι στο παρακράτος.

Τις εποχές των παχιών αγελάδων δεν ενδιαφέρθηκαν να κάνουν υποδομή για να μπορούν να παίρνουν έργα από τα κοινοτικά πλαίσια στήριξης. Δε βρήκαμε τίποτε. Σήμερα ο δήμος είναι έτοιμος να απορροφήσει κονδύλια γιατί χωρίς αυτά δε θα μπορεί να γίνει τίποτα. Αν δεν είχαμε κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες, ο τόπος μας δεν θα είχε τίποτα.

 

Έχουμε εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο για την παραβατικότητα, το οποίο εφαρμόζεται και αλλού και το οποίο έχει γίνει αποδεκτό από το κράτος.

 

Το έχει η μοίρα μου να παραλαμβάνω δήμους με χρέη. Πριν χρόνια στη Χασιά είχαμε επίσης βρει ένα δήμο με τραγικές υποχρεώσεις και καταφέραμε να τον αναπτύξουμε και να αλλάξουμε τη μοίρα του.

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -