KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Κρεμούν στα “μανταλάκια” μέλη τους στον ΣΥΡΙΖΑ Φυλής

27/05/2014 08:43
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

sima syrizaΣε μεγάλο… ασθενή για αξίες που προβάλλει ότι πρεσβεύει ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, εξελίσσεται η τοπική οργάνωση του δήμου Φυλής, εξαιτίας της συμπεριφοράς που επέδειξαν συγκεκριμένα στελέχη της, σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Χτυπήματα κάτω από τη μέση, παρασκηνιακές συμφωνίες – παρά τις επίσημες ανακοινώσεις κόμματος και τοπικής παράταξης – και, κυρίως, επιθέσεις ακόμα και κατά μελών της τοπικής οργάνωσης δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά για το ήθος, την ποιότητα και το χαρακτήρα των ανθρώπων, με τους οποίους πορεύεται και θέλει να πορευτεί στο μέλλον, η Αριστερά…

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Τακτικές που θυμίζουν πονηρές εποχές του παρελθόντος και οι οποίες δεν συνάδουν με την πολιτική του μέλλοντος που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, επέδειξαν κορυφαία στελέχη της τοπικής παράταξης. Εμφανίζοντας δυο διαφορετικά πρόσωπα – ένα προς το κεντρικό κόμμα και ένα προς τους τοπικούς παράγοντες – πέτυχαν να θολώσουν τα νερά ως προς την τακτική που θα ακολουθούσαν, χωρίς ταυτόχρονα να δείχνουν ότι παραβαίνουν την επίσημη γραμμή του κόμματος.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι έφτασαν στο σημείο να φωτογραφίσουν μέχρι και δικό τους μέλος – περιφέροντας μάλιστα τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο – την πρόεδρο του κινήματος «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών» Γεωργία Γούλα, θεωρώντας ότι δίνει ψηφοδέλτια υπέρ του Δημήτρη Μπουραίμη!

Οι άνθρωποι που έκαναν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι κρυφά από το κόμμα, που αντάλλασσαν μαϊμού επιστολές δημόσια, που κινήθηκαν μόνο στο παρασκήνιο και ποτέ στο προσκήνιο, έβγαζαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της κας Γούλα, μιλώντας για ηθική και παρανομίες.

Το χειρότερο όμως, από κάθε άποψη για το ήθος και το χαρακτήρα που κουβαλούν όσοι, κατά τα άλλα, δηλώνουν τιμητές των ανθρώπινων αξιών είναι ότι δε δίστασαν να κρεμάσουν «στα μανταλάκια» ένα δικό τους μέλος, έναν άνθρωπο της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής, έναν άνθρωπο που αγωνίζεται, μαζί με άλλους, μέσα στο κίνημα που έχει δημιουργήσει να προσφέρει στους συνδημότες της!

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως – για εκείνο το ήθος που τίθεται εν αμφιβόλω- ότι το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε ο γενικός γραμματέας του δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος, όταν διαμορφωνόταν ξεκάθαρα υπέρ του Δημήτρη Μπουραίμη το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής ήταν από μέλος της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ – και ένας εξ΄ αυτών που «κρέμασε» την κα Γούλα – και ήθελε με αυτό το τηλεφώνημα να δείξει το ενδιαφέρον και την… αγωνία του!

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: