KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Στάσεις εργασίας για τους εργαζόμενους του δήμου Φυλής

19/06/2014 10:15
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

spyropoulos karalisΤετράωρες στάσεις εργασίας στο τέλος της βάρδιας πραγματοποιούν σήμερα (Πέμπτη) και αύριο (Παρασκευή) οι εργαζόμενοι στο δήμο Φυλής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων τους. Το θέμα θα τεθεί και στη γενική συνέλευση τους την ερχόμενη Δευτέρα, όπου θα συζητηθεί επίσης η στάση που θα τηρηθεί ενόψει της αξιολόγηση του προσωπικού.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Θορυβημένοι από την καθυστέρηση στην πληρωμή τους εμφανίζονται οι υπάλληλοι του δήμου Φυλής, καθώς τα σενάρια για τους λόγους και τις αιτίες δίνουν και παίρνουν. Ο ΕΔΣΝΑ δεν έχει καταβάλλει ακόμα τα οφειλόμενα αντισταθμιστικά, από τα οποία πληρώνονται κατά κύριο λόγο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν τη μη καταβολή, με προσωπικές τακτικές του Γιάννη Σγουρού, δεδομένης και της απόφασής του να ζητήσει την παραίτηση των μελών του Ενιαίου Συνδέσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, οι λόγοι της καθυστέρησης είναι τυπικοί και όχι προσωπικοί αλλά έλλειψη χρημάτων και θα τακτοποιηθεί μόλις ο ΕΔΣΝΑ πάρει χρήματα μέσω της ΔΕΗ. Στους ιθύνοντες του δήμου Φυλής υπάρχει, πάντως, η διαβεβαίωση ότι η καθυστέρηση δεν έχει σχέση με συγκεκριμένη παρελκυστική τακτική.

Στην συνεδρίασή του το Δ.Σ. του σωματείου αποφάσισε, ωστόσο, να προχωρήσει σε προειδοποιητικές στάσεις εργασίας και να πραγματοποιήσει γενική συνέλευση στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα και ενόψει εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων δήμου Φυλής, θα ακολουθήσει εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα προχωρήσει στη διενέργεια των εκλογών.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: