KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Συνεχίζουν τις στάσεις οι εργαζόμενοι δήμου Φυλής. Νέα καθυστέρηση στα αντισταθμιστικά

23/06/2014 10:39
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

spyropoylosΤη συνέχιση των στάσεων εργασίας στο τέλος κάθε βάρδιας, μέχρι να πληρωθούν, αποφάσισε το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του δήμου Φυλής, καθώς η γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το πρωί, δεν είχε την αναμενόμενη προσέλευση. Επίσης, αποφασίστηκε νέα γενική συνέλευση την Πέμπτη, προκειμένου να εκτιμηθούν τα, μέχρι τότε, δεδομένα και να καθοριστεί η περαιτέρω πορεία.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν πληροφορίες πως σήμερα επρόκειτο να συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα  του ΕΔΣΝΑ, προκειμένου να αποφασίσουν για την κατανομή των χρημάτων (μεταξύ των οποίων και τα αντισταθμιστικά). Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννης Σγουρός μόλις σήμερα ζήτησε να του κοινοποιηθούν οι υποχρεώσεις του Ενιαίου Συνδέσμου για το πρώτο εξάμηνο, προκειμένου να τις δρομολογήσει. Γεγονός, το οποίο δε μπορεί παρά να δημιουργεί διαδικασίες καθυστέρησης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του σωματείου Ανδρέας Σπυρόπουλος ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις εξελίξεις γύρω από τα θέματα της αξιολόγησης των υπαλλήλων και του ελέγχου των μετατροπών συμβάσεων σε αορίστου χρόνου. Όπως τόνισε, θέση της πανελλήνιας Ομοσπονδίας είναι η κάθετη διαφωνία με το καθεστώς της αξιολόγησης με ποσοστώσεις ενώ επιφυλακτικός εμφανίστηκε στο θέμα του ελέγχου των συμβάσεων, καθώς αφορά σε τριμελή επιτροπή αξιολόγησης που έχει ορίσει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: