10.3 C
Athens
5 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Και επίσημα στο ευρωψηφοδέλτιο της ΟΡΘΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ η Μαρία Ναυροζίδου

Και επίσημα στο ευρωψηφοδέλτιο της ΟΡΘΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ η Μαρία Ναυροζίδου

- Advertisement -

Η υποψηφιότητά της για την Ευρωβουλή, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα από το πρόεδρο της «Όρθιας Ελλάδας»  Αλ. Μητρόπουλο, αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών και του έργου της που έχει περάσει, εδώ και καιρό, τα στενά όρια του Δήμου Αχαρνών, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στο πανελλήνιο γονεικό κίνημα που αφορά τριτέκνους, πολυτέκνους και όχι μόνο.

Χαρισματική, φιλική και αυθόρμητη, η υποψήφια ευρωβουλευτής και πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατ. Αττικής Μαρία Ναυροζίδου αποτελεί την ήρεμη δύναμη σε ότι και αν κάνει: είτε μιλά για τα δικαιώματα των τριτέκνων, είτε για την κατάσταση στην Ελλάδα, είτε για τις διεκδικήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και ότι και κάνει, το κάνει με πάθος.

- Advertisement -
- Advertisement -

Με το ίδιο πάθος δέχθηκε την πρόκληση να συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος στο νεοιδρυθέν κόμμα «Όρθια Ελλάδα» του Αλέξη Μητρόπουλου. Λίγο αργότερα ήρθε και η πρόταση για την Ευρωβουλή.

 Το νέο κόμμα με το όνομα «Όρθια Ελλάδα», το οποίο θα συμμετέχει με πλήρεις συνδυασμούς τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές, απαρτίζουν ο δικηγόρος- οικονομολόγος Γιώργος Ρωμανιάς, ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, ο πανεπιστημιακός Διονύσης Χιόνης, η Μαρία Ναυροζίδου και άλλοι.

Στόχος της Μαρίας Ναυροζίδου είναι η ανάδειξη του δημογραφικού προβλήματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η εξεύρεση λύσης για να αντιστραφεί η κατάσταση καθώς και η υλοποίηση ενός  ρεαλιστικού Ευρωπαϊκού σχεδίου στήριξης της Ελληνικής Οικογένειας. Όσοι τη γνωρίζουν βεβαιώνουν ότι η Μαρία και από τα έδρανα της Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα διεκδικήσει, θα χτυπήσει τη γροθιά της στο τραπέζι και στο τέλος θα καταφέρει αυτά που θέλει.

Ποια είναι η Μαρία Ναυροζίδου

Η Μαρία Ναυροζίδου είναι μητέρα τριών παιδιών. Εκλέγεται  Δημοτική Σύμβουλος Αχαρνών επί εννέα έτη και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αχαρνών.

Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος των Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής και πρώην Αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων.

Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις διεκδικήσεις των τριτέκνων οικογενειών και από τη θέση της στο δήμο Αχαρνών έχει αναπτύξει έντονη πολιτιστική και κοινωνική δράση.

Κατάγεται από πρόσφυγες γονείς Ποντιακής καταγωγής και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Αποφοίτησε από τη Σχολή Βρεφονηπιοκόμων -Παιδοκόμων «Ανδρέας Συγγρός» και εργάστηκε στον Παιδικό σταθμό του Θεραπευτηρίου Ν.Π.Ι.Δ “Ευαγγελισμός”.

Ως πρόεδρος των Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής εργάζεται, ασταμάτητα, για την υποστήριξη των οικογενειών και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, αξιοποιώντας σχετικά προγράμματα, χορηγίες και δωρεές. Πλούσια αρθρογραφία σχετικά με θέματα οικογενειών έχουν δημοσιευθεί στον τύπο.

Οραματίζεται και αγωνίζεται για την ενωμένη Ευρώπη που θα εκτιμά τους πολίτες και τους κατοίκους της προκειμένου να επιτύχουν από κοινού υψηλότερα πρότυπα ανθρώπινης, κοινωνικής, περιβαλλοντικής, πολιτιστικής και τεχνικής ανάπτυξης.

Για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Για τη δική μας Ευρώπη, με κοινωνικό πρόσωπο, με κοινούς στόχους και με ίσες ευκαιρίες για όλους.

- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Φανοποιείο Καρτέρης στα Άνω Λιόσια

Διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως τεχνογνωσία, εξοπλισμό, άριστη εκπαίδευση και πρόσθετες παροχές που χρειάζεται ένα αξιόπιστο...

Προ των πυλών το 7ο γκαλά όπερας για το Τατόι

Για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το ετήσιο χριστουγεννιάτικο γκαλά όπερας από τον Σύλλογο Φίλων Κτήματος Τατοΐου με στόχο την ενίσχυση...

Εκδήλωση για τη γεροντολογία από Αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής και ΕΓΕ

«Η Γεροντολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου» είναι το θέμα που θα αναπτυχθεί στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής και το...

Τα αγαπημένα μας κλασικά αυτοκίνητα την Κυριακή στον Δήμο Ιλίου

Είναι παλιά, αγαπημένα και αξέχαστα. Όσα χρόνια και αν περάσουν, τα κλασικά αυτοκίνητα θα κατέχουν πάντα μια θέση στη μνήμη και...
- Advertisment -