KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

Υποψήφιος με το Δημήτρη Μπουραΐμη και την παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ ο Στέλιος Κοκκόριας

24/04/2019 17:49
Ανανεώθηκε 24/04/2019 20:27
2 '
Στέλιος Κοκκόριας
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στο πλευρό του Δημήτρη Μπουραΐμη τάσσεται ο Στέλιος Κοκκόριας που ενισχύει με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο Στέλιος Κοκκόριας, γιος του πρώην προέδρου των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων Κώστα Κοκκόρια και κουνιάδος του, επίσης, πρώην πρόεδρου των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων, αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου και νυν υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Δυτικής Αττικής Κώστα Παπαϊωάννου, είναι γέννημα-θρέμμα της συνοικίας της Λίμνης και προέρχεται από οικογένεια που είχε ανέκαθεν ενασχόληση με τα κοινά.

Η παρουσία του προσδίδει δυναμική στην παράταξη ενώ η στήριξή του από τον Κώστα Παπαϊωάννου, πρόσωπο που αναγνωρίζεται από φίλους και αντιπάλους, θεωρείται το σημείο – κλειδί στην υποψηφιότητά του.

 

Ακολουθεί η δήλωση Στέλιου Κοκκόρια για κάθοδο στις εκλογές με το Δημήτρη Μπουραΐμη

“Έχοντας μεγαλώσει σε μια οικογένεια ταυτισμένη με τον αγώνα για τα κοινά και έχοντας ζήσει από πολύ κοντά την προσπάθεια των δικών μου ανθρώπων να προσφέρουν ένα καλύτερο παρόν και ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τα παιδιά, αποφάσισα να συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για πόλη μας και την βαθιά πεποίθηση πως αν όλες οι παραγωγικές και υγιείς δυνάμεις συνενωθούν, το αποτέλεσμα θα είναι μόνο ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και επενδύσαμε.

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να συνταχθώ με την παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Μπουραΐμη.

Επειδή διαθέτει πρόγραμμα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο, με συγκεκριμένους στόχους, με νέα προοπτική, νέα πνοή και νέα πρόσωπα. Κυρίως όμως επειδή διαθέτει την εγγύηση και την εμπιστοσύνη της μεγάλης εμπειρίας του επικεφαλής της Δημήτρη Μπουραΐμη.  

Γιατί μόνο έτσι θα επιστρέψει η περιοχή μας στην κανονικότητα και τη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα”

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: