KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

“Φωτιές” στο σκηνικό της Μεγάλης Εβδομάδας με Αντωνόπουλο και Κουλοχέρη. Οργισμένες ανακοινώσεις και απειλές εκατέρωθεν για μηνύσεις

25/04/2019 16:09
Ανανεώθηκε 26/04/2019 20:27
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

“Φωτιές” τη Μεγάλη Εβδομάδα άναψε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Fylika nea, σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος Φυλής έδωσε «450γρ. κρέας σε πολύτεκνες οικογένειες έδωσε ο Παππούς για να κάνουν Ανάσταση». Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος χαρακτήρισε την ανάρτηση υστερόβουλη και συκοφαντική ενώ ακόμα πιο οργισμένη είναι η ανταπάντηση δια χειρός του υποψήφιου δημάρχου Αλέξανδρου Κουλοχέρη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Υστερόβουλη και συκοφαντική επίθεση πρωτόγνωρη στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Φυλής που δείχνει το ήθος και την πολιτική συμπεριφορά που πρεσβεύει ο κύριος Κουλοχέρης και η παράταξη του, της οποίας επικοινωνιακό μέσο αποτελούν τα fylika nea” χαρακτήρισε το δημοσίευμα ο κ. Αντωνόπουλος, προκαλώντας το συντάκτη του να κάνει “επώνυμη καταγγελία τόσο για την ποσότητα των τροφίμων που ισχυρίζεται ότι διατέθηκαν όσο και για τον ισχυρισμό ότι υπάλληλοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου μετέφεραν τρόφιμα σε μη δικαιούχους” και τον κ. Κουλοχέρη  “να διαχωρίσει τη θέση του και να καταδικάσει το δημοσίευμα”. Σε αντίθετη περίπτωση απείλησε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, “τόσο για τον συντάκτη του κειμένου όσο και για τους ηθικούς αυτουργούς που θα κληθούν να αποδείξουν τα γραφόμενα τους”.

Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση του επικεφαλής της παράταξης “Φυλή. Νέο Ξεκίνημα” που έκανε λόγο για αήθη επίθεση εκ μέρους του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και ανωνύμων blog και δήλωσε ότι δεν τον τρομάζει τίποτα και δεν πρόκειται να σταματήσει. “Λάθος πόρτα χτυπάνε διάφοροι που κάνουν συλλογή από οικονομικές καταγγελίες και όχι μόνο, όταν προσπαθούν να με εμπλέξουν στο γαϊτανάκι της παρακμής που έχουν στήσει εδώ και χρόνια στον Δήμο Φυλής. Εγώ ό,τι έχω να πω το λέω ανοικτά και δημόσια. Έχω δηλώσει ότι το πάρτι στο Δήμο της Φυλής θα τελειώσει και θα τελειώσει” τόνισε και ζήτησε “να κόψουν κάποιοι το γνωστό προεκλογικό τροπάρι της συνδιαλλαγής και να δώσουν εξηγήσεις στους δημότες”.

Προειδοποίησε δε και ο ίδιος με προσφυγή στη δικαιοσύνη, αφού “έμμισθοι γραφιάδες σε εντεταλμένη υπηρεσία προχώρησαν σε  δημοσιεύματα που χαρακτηρίζουν τους ίδιους και όχι τη δική μου προσωπικότητα. Δε πρόκειται να σπαταλήσω ούτε ένα λεπτό από τον τίμιο αγώνα μου για αυτούς. Να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την υπόληψη μου, την οικογένεια μου και τους δημότες που κάποιοι υποτιμούν και εκμεταλλεύονται την ανάγκη τους”.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: