KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τη συνδρομή της δικαιοσύνης ζητά ο Γιάννης Σγουρός για την συντήρηση των φωτεινών σηματοδοτών

05/03/2012 18:15
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Γιαννης ΣγουροςΤην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών Ελένη Ράϊκου ενημέρωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη συντήρηση, επισκευή και αποκατάσταση του οδικού δικτύου και των φωτεινών σηματοδοτών, και προκειμένου να εξετασθεί εάν προκύπτουν ευθύνες για τα συναρμόδια υπουργεία.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

 

Όπως δήλωσε ο κ. Σγουρός, «πρέπει, επιτέλους, να εφαρμοσθεί ο νόμος και το Σύνταγμα, που ορίζουν τη μεταβίβαση πόρων προκειμένου η αρμοδιότητα να μεταφερθεί στην αυτοδιοίκηση. Το υπουργείο Μεταφορών επιχειρεί απλώς να μας μεταβιβάσει τα 225 εκατ. ευρώ χρέη του υπουργείου. Όμως, αν δεν δοθούν τα αναγκαία κονδύλια δεν θα υπογράψουμε το Πρωτόκολλο Παράδοσης-Παραλαβής».

 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε ότι τις ερχόμενες ημέρες θα καταθέσει φάκελο με όλα τα στοιχεία στην Εισαγγελία, προκειμένου να επιληφθεί η Δικαιοσύνη, δεδομένου ότι η μη συντήρηση του οδικού δικτύου και των φωτεινών σηματοδοτών θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των οδηγών και των πολιτών.

Και πρόσθεσε: «Ντρέπομαι ως πολίτης, όταν το κράτος απειλεί να κόψει το ρεύμα σε όποιον χρωστά 100 ευρώ στη ΔΕΗ και ταυτόχρονα το ίδιο κράτος χρωστά στη ΔΕΗ 70 εκατ. ευρώ από τη δεκαετία του 1990, και μετά για τα φανάρια και τον ηλεκτροφωτισμό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: