KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης

21/04/2012 17:41
4 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

ΚωνσταντινιδηςΕίναι πολίτης της Αγοράς του Δήμου- έτσι του αρέσει ν’ αυτοαποκαλείται- όπως στην Αρχαία Αθήνα, στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία. Πιστεύει στη συλλογική δράση και αγωνίζεται από τα μαθητικά του χρόνια μέσα από πολιτικά όργανα, φορείς και συλλόγους για μια κοινωνία πιο δίκαιη και ισχυρή. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος, δημοσιογράφος μα πάνω και πέρα από επαγγελματικές ταυτότητες, άνθρωπος της ουσίας και της δράσης, τράβηξε τις δικές του κόκκινες γραμμές και στις εκλογές της 6ης Μαϊου κατεβαίνει με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Όπως αναφέρει στο μήνυμά του προς τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής  είναι ευκαιρία για τους Έλληνες, στις εκλογές, να δώσουν το πρώτο μεγάλο μήνυμα της ανατροπής, το μήνυμα της αντεπίθεσης απέναντι στη δικτατορία των “αγορών”.

Το μήνυμα του Δημήτρη Κωνσταντινίδη:

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Οι ρίζες μου είναι στο Πόντο. Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου, ζουν στη ξενιτειά, στην Αυστραλία.Εκεί πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, προτού γυρίσω στη Πατρίδα.

Δεν είμαι “επαγγελματίας” της Πολιτικής. Δεν είμαι “άνθρωπος των αγορών”. Είμαι πολίτης της Αγοράς του δήμου , όπως μας δίδαξαν εκείνοι που γέννησαν την Δημοκρατία και την προσέφεραν ως δώρο της Ελλάδας στη Ανθρωπότητα. Πιστεύω στη συλλογική δράση. Αγωνίζομαι μέσα από τη Δημοκρατική παράταξη από τα μαθητικά μου χρόνια ώστε να γίνει πιο δίκαιη η κοινωνία και πιο ισχυρή η Ελλάδα. Αυτό τον αγώνα τον έδωσα για πολλά χρόνια από τις τάξεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ Δε μετανιώνω για την ιστορία μου. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτή. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποχώρησα από το ΠΑ.ΣΟ.Κ

Πιστός στις ίδιες αξίες, στα ίδια ιδανικά της κοινωνικής δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας και της εθνικής ανεξαρτησίας , συνεχίζω τον Αγώνα μέσα από τις τάξεις της «Κοινωνικής Συμφωνίας».

Του νεοπολιτικού σχηματισμού που εκφράζει τη συνέχεια της Δημοκρατικής Παράταξης και αγωνίζεται για την Ελλάδα της Ευρώπης και για την Ευρώπη των Λαών της. Πιστεύουμε σε μία Ευρώπη της πολιτικής κοινωνικής και οικονομικής συνοχής όπως την οραματίσθηκαν οι θεμελιωτές της από το De gaulle ( Ντεγκώλ) και τον Schuman Robert (Ρόμπερτ Σούμαν) μέχρι τον Mitterand (Μιτεραν) και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Η Ευρώπη – καρικατούρα της Μέρκελ , του Σαρκοζύ και του Μόντι, που καταδικάζει τον Ελληνικό λαό και όλους τους λαούς της , στη φτώχεια , στην εξαθλίωση και την ανεργία, είναι ένας εφιάλτης που πρέπει να τελειώσει πολύ γρήγορα.

Εμείς οι Έλληνες στις 6 Μαΐου πρέπει να δώσουμε το πρώτο μεγάλο μήνυμα της ανατροπής, το μήνυμα της αντεπίθεσης απέναντι στη δικτατορία των “αγορών”. Η Συντριβή των κομμάτων της υποτέλειας ΠΑ.ΣΟ.Κ – Ν.Δ και των δορυφόρων τους είναι εθνικό και Δημοκρατικό καθήκον. Η Κοινωνική Συμφωνία δεσμεύεται να εργαστεί για τη συγκρότηση της νέας μεγάλης λαϊκής και πατριωτικής συμμαχίας που θα εγγυηθεί στη Βουλή και στη Κοινωνία μια νέα πορεία προοδευτικής εξόδου από τη κρίση.

Ζητάμε από τους Πολίτες να μας εμπιστευθούν.

Ζητάμε να μας δώσουν δύναμη για να είμαστε η δύναμη της ανατροπής της ανασύνθεσης και της νέας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που θα ανοίξει τον δρόμο για τη κοινωνική ανόρθωση.

Σ’ αυτή τη προσπάθεια ζητώ τη ψήφο σας στο υπόλοιπο Αττικής. Δεν υπόσχομαι παρά μόνο ένα , ότι θα εργαστώ όπως το έκανα όταν με τιμήσατε με τη ψήφο σας στο νομαρχιακό συμβούλιο. Ώστε κάθε πολίτης της περιφέρειας να νιώθει και να πιστεύει ότι η φωνή του , τα δικαιώματά του και η ελπίδα του για το αύριο, φτάνουν δυνατά και καθαρά στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη και τη τιμή να μεταφέρω αυτή τη φωνή, αυτή την ελπίδα στη Βουλή των Ελλήνων.

Να δώσετε με τη ψήφο σας τη δύναμη στη Κοινωνική συμφωνία να γίνει ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο θα χτίσουμε την Ελλάδα του Αύριο, της προόδου, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: