KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

12/09/2012 16:04
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

dimou stayroylaΑγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί γονείς και κηδεμόνες,

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου θέλω να σας μεταφέρω τις εγκάρδιες ευχές μου για μια δημιουργική, παραγωγική και εποικοδομητική χρονιά. Η περίοδος που διανύουμε ως χώρα και ως περιοχή παρουσιάζει πρωτόγνωρες δυσκολίες, τις οποίες επιβάλλεται με μεθοδικότητα σύνεση και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων να τις ξεπεράσουμε.

Η σωστή εκπαίδευση των παιδιών μας είναι ύψιστης σημασίας για το μέλλον τόσο της Δυτικής Αττικής, όσο και της Ελλάδας. Η νέα γενιά είναι αυτή που σε λίγα χρόνια θα κληθεί να πλαισιώσει τους παραγωγικούς τομείς της κοινωνίας μας και να εργαστεί για την πρόοδο και την ευημερία.

Αντιλαμβάνομαι πως για να είναι η εκπαίδευση σωστή απαιτούνται προϋποθέσεις και υποδομές που δυστυχώς δεν υπάρχουν στον απαιτούμενο βαθμό, αλλά ούτε μπορούν να υλοποιηθούν στην παρούσα φάση. Ωστόσο, παρά τις αντίξοες συνθήκες είμαι πεπεισμένη πως μπορούμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας σε συνεργατικό πλαίσιο και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τη θωράκιση και την πρόοδο των παιδιών μας.

Τα παιδιά μας είναι το μέλλον και η ελπίδα μας και θέλω να τα διαβεβαιώσω πως από την πλευρά μου θα κάνω το ανθρωπίνως δυνατό για μια επιτυχημένη σχολική χρονιά.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: