12.5 C
Athens
10 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Γιάννης Κασσαβός: Έχουμε πετύχει πολλά και έχουμε χαράξει ήδη την πορεία μας...

Γιάννης Κασσαβός: Έχουμε πετύχει πολλά και έχουμε χαράξει ήδη την πορεία μας για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα

- Advertisement -

Έχουμε πετύχει πολλά και έχουμε χαράξει ήδη την πορεία μας για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Να κρατήσουµε, όρθια, στέρεα και ακλόνητη τη γέφυρα εµπιστοσύνης που µαζί χτίσαµε το 2014.

H ώρα του λαού ήρθε. Την Κυριακή 26 Μαΐου αποφασίζετε για το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους της περιόδου 2019-2023. Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες είναι ανανεωμένος σε ανθρώπους και ιδέες περισσότερο από ποτέ άλλοτε στο παρελθόν.
Τα πεπραγμένα μας ως Δημοτική Αρχή και η προσήλωση στην άσκηση των καθηκόντων μου ως Δήμαρχος Αχαρνών είναι δύο στοιχεία τα οποία πρέπει να αξιολογήσετε.
Γι’ αυτό με αυτό το έντυπο σας παρουσιάζω ενδεικτικές δράσεις και έργο τεσσάρων ετών. Η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά, καθώς και οι αντιξοότητες που συναντήσαμε δεν μπορούν να αποτυπωθούν, τα κουβαλάμε στην ψυχή μας και στη καρδιά μας.
Γιατί από το 2014, με την πατρίδα να αγκομαχεί στην ύφεση και τη φτώχεια, έδωσα καθημερινή μάχη για να βγάλω το Δήμο Αχαρνών από την απομόνωση, Πνιγμένος στα χρέη και στα δανεικά από την κακοδιαχείριση των προκατόχων μου, ξεχασμένος από την κεντρική διοίκηση, που αδιαφορούσε εγκληματικά, με έναν απαρχαιωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και απλήρωτους εργαζόμενους καρκινοβατούσε.

- Advertisement -
- Advertisement -

Σήμερα είμαι στην κρίση καθεμιάς και καθενός από εσάς για την ανανέωση της εμπιστοσύνη σας και της θητείας μου.
Σας ζητώ να με κρίνετε αυστηρά και δίκαια, ως δικό σας άνθρωπο που μόχθησε και δούλεψε για το κοινό καλό.
Σας ζητώ να αναλογιστείτε το Δήμο που παρέλαβα και τι πέτυχα. Αλλά και να συγκρίνετε την προσωπικότητα, τις ικανότητες και τα πεπραγμένα μου με αυτά των υπολοίπων που διεκδικούν την ευθύνη του Δημάρχου Αχαρνών.

Σήμερα οργανώνουμε την επόμενη δεκαετία. Σας ζητώ να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να μην θυσιάσουμε ότι με κόπο πετύχαμε. Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027, τα έργα που έχουμε ήδη δρομολογήσει και έχουν χρηματοδοτηθεί. Για να τα αλλάξουμε όλα προς το καλύτερο.
Στην δουλειά που κάναμε στο Δήμο έως σήμερα ήσασταν εκεί, με ελπίδα, με υπομονή, με συμμετοχή και γι’ αυτό σας ευχαριστώ αλλά και σας ζητώ να συνεχίσετε με την ίδιο ζήλο, με πίστη.
Γιατί η πίστη οδηγεί στην πράξη και στα θετικά αποτελέσματα. Και οι Αχαρνές θα ομορφύνουν και θα βελτιωθούν με πίστη στις ικανότητές μας, όχι με αμπελοφιλοσοφίες αλλά με περισσότερα αμπέλια.

 

Ας βαδίσουμε μαζί σταθερά μπροστά, για το καλό όλων μας, με προκοπή και χαμόγελο”.

- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Εβδομάδα ανταλλαγής βιβλίων στο δήμο Αχαρνών

Το Τμήμα Πολιτιστικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αχαρνών, σας προσκαλεί να συμμετέχετε...

Νέα Δημοτική Σύμβουλος Αχαρνών η Αγγελική Ζαχαριάδη

Νέα δημοτική σύμβουλος Αχαρνών ορκίστηκε ενώπιον του δημάρχου Σπ. Βρεττού, η κα Αγγελική Ζαχαριάδη η οποία καταλαμβάνει τη θέση της εκλιπούσας...

Στις πληγείσες περιοχές της Αλβανίας η ανθρωπιστική βοήθεια από τον Δήμο Ιλίου

Νίκος Ζενέτος: "Οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει φυσική καταστροφή και έχουμε βιώσει πολλές φορές στο παρελθόν το συναίσθημα της απόγνωσης....

Πρόσω… ολοταχώς ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στη Φυλή

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου βρεφονηπιακού Σταθμού στη Φυλή, στη θέση Ζαϊτώ. Παρά τη γενική...
- Advertisment -