12.5 C
Athens
10 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Μαρία Ναυροζίδου: "Θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα της ελληνικής οικογένειας και των...

Μαρία Ναυροζίδου: “Θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα της ελληνικής οικογένειας και των ευπαθών ομάδων”

- Advertisement -

Το μήνυμά της για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης, του σεβασμού της οικογένειας και του θεσμού του κοινωνικού κράτους, έστειλε η Μαρία Ναυροζίδου, υποψήφια ευρωβουλευτής με την «Όρθια Ελλάδα» στην μεγάλη πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο “Varibobi Club”.

Καταχειροκροτούμενη από τους εκατοντάδες παραβρισκόμενους πολίτες η κα Ναυροζίδου έκανε μια συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν, μιλώντας για την οικογένειά της, η οποία αποτέλεσε τη κινητήρια δύναμη της συμμετοχής της στα κοινά με σκοπό την εξασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για τους νέους και τις νέες της χώρα μας.

- Advertisement -
- Advertisement -

Με κεντρικό σύνθημα «Εμπρός για την «άλλη» Ευρώπη» η υποψήφια Ευρωβουλευτής, γνωστή για την κοινωνική της δράση και τη στήριξή της προς την οικογένεια, αφού εδώ και 11 χρόνια διατελεί πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής,  ανέφερε πως  μετά την ενασχόλησή της με την τοπική αυτοδιοίκηση κι αφού πέρασε από θέσεις ευθύνης, αισθάνεται τιμή για την πρόσκληση που της έγινε να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο της «Όρθιας Ελλάδας».

Κατά την ομιλία της η κα Ναυροζίδου δεσμεύτηκε πως, σε περίπτωση εκλογής της, θα αξιοποιήσει τη θητεία της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να προωθήσει τα δικαιώματα των οικογενειών και των ευπαθών ομάδων, θα αγωνιστεί για ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες καθώς και για την αλλαγή της πολιτικής στο δημογραφικό ζήτημα.

«Πιστεύουμε στην Ενωμένη Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, όπου όλα τα κράτη-μέλη είναι ισότιμα, διατηρώντας την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως διευκρίνισε η  «Όρθια Ελλάδα», ως  πολιτικός φορέας, εστιάζει την πολιτική του στο σεβασμό προς τους θεσμούς και τη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη, την προστασία της οικογένειας και τη διατήρηση και ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, ενάντια στην άνοδο της ακροδεξιάς και τα κλειστά σύνορα.

Εκτενής αναφορά έκανε και στην αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων λέγοντας ότι πρέπει να αποτελέσει ισχυρό πρόταγμα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. «Να είστε σίγουροι ότι η  καθολική αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων αποτελεί δική μου υπόθεση και της «Όρθιας Ελλάδας» και από τα έδρανα του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου θα τη διεκδικήσω με όλο μου το είναι».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της η κα Ναυροζίδου ζήτησε τη στήριξη όλων των πολιτών που έχουν όραμα μια δημοκρατική, προοδευτική και δίκαιη κοινωνία.

«Σας καλώ ως αυριανή εκπρόσωπός σας στο νέο Ευρωκοινοβούλιο να μείνουμε Όρθιοι και να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο για τα παιδιά μας και για τα παιδιά των παιδιών μας. Τα Καλύτερα Έπονται».

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Όρθιας Ελλάδας» Άρης Λιαροκάπης ο οποίος και εξέφρασε την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στη Μαρία Ναυροζίδου.

 

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της “Όρθιας Ελλάδας” Μαρία Ναυροζίδου

Με τον επικεφαλής του κόμματος “Όρθια Ελλάδα” με τον οποίο τη συνδέει ο κοινός αγώνας

Με τον συνυποφήφιό της στην Ευρωβουλή Άρη Λιαροκάπη

Με αγαπημένους συνεργάτες

Κατάμεστη η αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της κας Ναυροζίδου

Κατάμεστη η αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της κας Ναυροζίδου

 

 

- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Εβδομάδα ανταλλαγής βιβλίων στο δήμο Αχαρνών

Το Τμήμα Πολιτιστικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αχαρνών, σας προσκαλεί να συμμετέχετε...

Νέα Δημοτική Σύμβουλος Αχαρνών η Αγγελική Ζαχαριάδη

Νέα δημοτική σύμβουλος Αχαρνών ορκίστηκε ενώπιον του δημάρχου Σπ. Βρεττού, η κα Αγγελική Ζαχαριάδη η οποία καταλαμβάνει τη θέση της εκλιπούσας...

Στις πληγείσες περιοχές της Αλβανίας η ανθρωπιστική βοήθεια από τον Δήμο Ιλίου

Νίκος Ζενέτος: "Οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει φυσική καταστροφή και έχουμε βιώσει πολλές φορές στο παρελθόν το συναίσθημα της απόγνωσης....

Πρόσω… ολοταχώς ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στη Φυλή

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου βρεφονηπιακού Σταθμού στη Φυλή, στη θέση Ζαϊτώ. Παρά τη γενική...
- Advertisment -