KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαπαραταξιακή υποστήριξη στον Νίκο Κρημνιανιώτη για την υποψηφιότητά για Περιφ. Σύμβουλος

11/05/2014 12:45
4 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Νίκος ΚρημνιανιώτηςΤην υποστήριξή τους στον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Κρημνιανιώτη, με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού «Αττική μόνο με έργο», εξέφρασαν ανοικτά υποψήφιοι δήμαρχοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από πέντε παρατάξεις των Αχαρνών. Ο τέως γενικός γραμματέας του Δήμου κατάφερε να «αμβλύνει» τις διαφορές και να συγκεντρώσει την κοινή αποδοχή των παρευρισκομένων οι οποίοι  μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τον άνθρωπο και επιστήμονα Νίκο Κρημνιανιώτη, συμφωνώντας ότι η υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια είναι «ειδικού βάρους» για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η πόλη των Αχαρνών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αυτό αποδεικνύει ότι ο Νίκος Κρημνιανιώτης  έχει καταφέρει να δημιουργήσει το προφίλ του ανθρώπου που ξεπερνά κομματικούς διαχωρισμούς και κινείται στο χώρο της πραγματικής προώθησης των τοπικών συμφερόντων. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ένας από τους  ομιλητές, μια ψήφος στις περιφερειακές εκλογές στο Νίκο Κρημνιανιώτη, θα είναι μια έξυπνη ψήφος γιατί έτσι οι κάτοικοι των θα αποκτήσουν φωνή και εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Από τη μεριά του ο κ. Κρημνιανιώτης ως είναι δεινός γνώστης των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης ανεβαίνοντας στο βήμα της εκδήλωσης, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την κρίσιμη σημασία των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και για το βαρυσήμαντο ρόλο της Περιφέρειας ως φορέα διαχείρισης των χρημάτων του ΕΣΠΑ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας σύγχρονος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος τονίζοντας πως πρέπει:

1. Να μπορεί να συντονίζει και να ελέγχει τις διοικητικές υπηρεσίες

2. Να έχει γνώσεις διαχείρισης εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων

3. Να διαθέτει κοινωνική ευαισθησία και γνώση των τοπικών προβλημάτων

Χαρακτηριστικά που ο κ. Κρημνιανιώτης έχει αποδείξει ότι τα διαθέτει δεδομένου ότι στον δήμο Αχαρνών κατάφερε να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνει πράξη ο μακροχρόνιος σχεδιασμός και προγραμματισμός , ενώ με τις προτάσεις του- για πρώτη φορά- πέτυχε να υπάρχουν εγγυημένες θέσεις απασχόλησης μέσα από την ευρωπαϊκή εμπειρία και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του.

Είπαν για την υποψηφιότητα του Νίκου Κρημνιανιώτη:

  • Παύλος Καμάρας(υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικού Τομέα με το Γιάννη Σγουρό): «Ο Νίκος Κρημνιανιώτης είναι ένας άξιος επιστήμονας και άνθρωπος, εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας ο οποίος γνωρίζει τα προβλήματα και με τη βοήθειά του μπορούμε να καλύψουμε παθογένειες πολλών ετών».
  • Χάρης Δαμάσκος (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα με το Γιάννη Σγουρό): «Είναι η πρώτη φορά που έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πράγματα ως Περιφέρεια και θεωρώ ότι ο δήμος Αχαρνών έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη για να φτιαχτούν δομές. Ο Νίκος διατέλεσε σε μια θέση που για να είσαι καλός και πετυχημένος πρέπει να γίνεις και λίγο αντιπαθής. Η επιστημονική σου κατάρτιση δεν αμφισβητείται από κανέναν. Χαίρομαι, πολύ, που είσαι υποψήφιος μαζί μας».
  • Τάσος Μουστακάτος(πρώην δήμαρχος Αχαρνών): «Η Περιφέρεια Αττικής είναι ένας δύσκολος χώρος. Ο Περιφερειακός σύμβουλος πρέπει να έχει γνώσεις, ικανότητα και στο πρόσωπο του Νίκου Κρημνιανιώτη συνυπάρχουν,αυτά τα χαρακτηριστικά»
  • Νίκος Ταμπακίδης(πρώην δήμαρχος Αγίων Αναργύρων): «Απ΄ όσο προσπαθώ να θυμηθώ, από τα 40 χρόνια θητείας μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι η πρώτη φορά που σε προεκλογική εκδήλωση νπαρευρίσκονται εκπρόσωποι πέντε συνδυασμών για να υποστηρίξουν τον Νίκο Κρημιανιώτη. Αυτό τα λέει όλα».
  • Θέμης Οικονόμου(πρώην δήμαρχος Θρακομακεδόνων): «Ο Νίκος Κρημνιανιώτης πρέπει να είναι ο αυριανός εκπρόσωπος του Δήμου Αχαρνών στην Περιφέρεια Αττικής».
  • Σπύρος Βρεττός(επικεφαλής της παράταξης “ΑχαρΝΕΩΝ Ελπίδα” και υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών): «Με τον Νίκο Κρημνιανιώτη συνεργάστηκα άψογα στο παρελθόν, όσο ήμουν αντιδήμαρχος. Κοινός μας στόχος είναι να αγωνιστούμε και να βοηθήσουμε τον τόπο μας».
  • Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος(πρόεδρος «Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δ. Αχαρνών με την παράταξη “Για την πόλη μας”): «Έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και ο Νίκος Κρημνιανιώτης είναι απ΄αυτούς που έχουν την ευφυία να προωθήσουν πράγματα. Θα είμαστε κουτοί εδώ στο Μενίδι, αν δεν έχουμε έναν άνθρωπο σαν τον Νίκο στην Περιφέρεια».
  • Θεόφιλος Αφουξενίδης(υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες): «Για τις Αχαρνές ο Νίκος Κρημνιανιώτης αποτελεί αξία και από την Περιφέρεια μπορεί να φέρει στο δήμο μας τα προγράμματα και τα έργα που δεν ήρθαν μ΄ευθύνη άλλων αυτά τα χρόνια».
  • Σάββας Βασιλειάδης(τέως Κοινοτάρχης και νυν Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θρακομακεδόνων): «Οφείλω να πω ότι όποιο πρόβλημα είχα στην κοινότητα Θρακομακεδόνων απευθυνόμουν πάντα στον Ν. Κρημνιανιώτη κι έβρισκα εκτός από έναν συμπαραστάτη, λύσεις»
  • Σταύρος Κοπαλάς(υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “ΑχαρΝΕΩΝ Ελπίδα): « Ο Νίκος Κρημνιανιώτης είναι ένα κεφάλαιο που μπορεί να το εκμεταλλευτέι ο τόπος. Ένας τεχνοκράτης που κατάφερε τα πάντα με τη δουλειά του».
  • Στάθης Γρηγοριάδης(υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αχαρνών με την παράταξη “Νέα Δύναμη”): «Ο Νίκος Κρημνιανιώτης είναι έξω καρδιά, χαμογελαστός και με όρεξη για δουλειά όπως ένα εικοσάχρονο παιδί. Είναι ένας δυναμικός άνθρωπος, άρτια καταρτισμένος που έχει προσφέρει πολλά στην πόλη και μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από την Περιφέρεια».

Επίσης παρευρέθηκαν οι:

  • Σωτήρης Ντούρος-δήμαρχος Αχαρνών και υπ. Δήμαρχος με την παράταξη «Για την πόλη μας»
  • Παναγιώτης Γρηγοριάδης –επικεφαλής παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ»
  • Λαμπρινός Πλατυπόδης – αντιπρόεδρος Π.Κ. Θρακομακεδόνων
  • Θεόδωρος Χαραλαμπίδης – πρώην Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Αχαρνών.

 

Εκδήλωση Νίκου ΚρημνιανιώτηΠαύλος Καμάρας Νίκος ΚρημνιανιώτηςΛαμπρινός Πλατυπόδης Γιώργος ΑναστόπουλοςΦωτεινή ΚουλούρηΤάσος ΜουστακάτοςΧ.ΔαμάσκοςΠ.ΚαμάραςΘεόφιλος ΑφουξενίδηςΝίκος ΤαμπακίδηςΧρήστος ΧαλκίδηςΧρυσούλα ΧαλκίδηΤάσος ΜουστακάτοςΝίκος ΚρημνιανιώτηςΓιώργος ΡάδηςΒασίλης ΝτάκουρηςΤ.ΤσιάμηςΕυστ.Γρηγοριάδης

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: