KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Στη θέση της η προτομή του Κολοκοτρώνη στο Ζεφύρι

22/03/2012 09:47
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Κολοκοτρώνης ΖεφύριΣτη θέση της, στην ομώνυμη πλατεία του Ζεφυρίου, τοποθετήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου η προτομή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη η οποία είχε κλαπεί, έναν χρόνο πριν, από αγνώστους.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Με αυτόν τον τρόπο έγινε πραγματικότητα η πεφρασμένη επιθυμία του συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου να φιλοτεχνηθεί νέα προτομή και να τοποθετηθεί στο ίδιο σημείο, απ’ όπου είχε αφαιρεθεί.

Αυτή τη φορά στο βάθρο τοποθετήθηκε η μαρμάρινη προτομή του ήρωα του ’21 την οποία φιλοτέχνησε ο γλύπτης Νίκος Γεωργίου. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Θεοδωρόπουλος κι ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Μαυροειδάκος καθώς και ο αντιδήμαρχος της περιοχής Γιώργος Ραφτέλης ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση της προτομής. «Είμαστε συνεπής ως διοίκηση σχετικά με την υπόσχεση που είχε δώσει ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραϊμης στον Σύλλογο Πελοποννησίων, κατά την κοπή της πίτας» είπε στη «Δυτική Όχθη» ο κ. Ραφτέλης, σημειώνοντας ότι σύντομα πρόκειται να ολοκληρωθεί και η επισκευή των γραφείων του συλλόγου.

Ιδιαίτερα ευτυχής δήλωνε και ο πρόεδρος του συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου Βασίλης Θεοδωρόπουλος ο οποίος βρισκόταν, όλη την ώρα, δίπλα στον γλύπτη Νίκο Γεωργίου φροντίζοντας για την τοποθέτηση του γλυπτού στο βάθρο.

Κολοκοτρώνης

Λεζάντα: Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Ραφτέλης, Γιάννης Μαυροειδάκος.

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: